Бюджетна закуска на всі випадки життя: форшмак з яблуком
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Форшмак смачно намазувати на хліб](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/a0/ab102b72-617d04208a2acb79f74cc1efaa725a01.jpg?v=6649_1)
Цей рецепт вам точно сподобається
Форшмак довгий час вважався їжею бідних і навіть зараз є ті, хто не розуміє, як його можна їсти у той час, як інші обожнюють цю намазку. Рецептів її приготування існує безліч і сьогодні ми хочемо поділитися одним із них.
Намазку можна подавати навіть на святковий стіл або ж у будні до вечері. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "ponomar_valeriy".
Як приготувати форшмак з яблуком
Інгредієнти:
- оселедець – 1 шт. (солона);
- цибуля – 1/2 шт.;
- зелене яблуко – 1/2 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- вершкове м'яке масло – 1 ст. л.;
- сік лимона (якщо яблуко не дуже кисле);
- чорний перець;
Спосіб приготування:
- Почистити та дрібно нарізати оселедець.
- Варене яйце натерти.
- Цибулю натерти на дрібній тертці.
- Яблуко натерти на дрібній тертці.
- Змішайте усі інгредієнти, додати вершкове масло, сік лимона і чорний перець, все ретельно перемішати.
- Подавати з грінками із житнього хліба, зверху можна присипати зеленню та спеціями.
Раніше ми писали, як приготувати рибні палички. Ви готуватимете їх замість котлет.