Бюджетна закуска на всі випадки життя: форшмак з яблуком

Читать на русском
Автор
Форшмак смачно намазувати на хліб
Форшмак смачно намазувати на хліб. Фото 1000.menu

Цей рецепт вам точно сподобається

Форшмак довгий час вважався їжею бідних і навіть зараз є ті, хто не розуміє, як його можна їсти у той час, як інші обожнюють цю намазку. Рецептів її приготування існує безліч і сьогодні ми хочемо поділитися одним із них.

Намазку можна подавати навіть на святковий стіл або ж у будні до вечері. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "ponomar_valeriy".

Як приготувати форшмак з яблуком

Інгредієнти:

  • оселедець – 1 шт. (солона);
  • цибуля – 1/2 шт.;
  • зелене яблуко – 1/2 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • вершкове м'яке масло – 1 ст. л.;
  • сік лимона (якщо яблуко не дуже кисле);
  • чорний перець;

Спосіб приготування:

  1. Почистити та дрібно нарізати оселедець.
  2. Варене яйце натерти.
  3. Цибулю натерти на дрібній тертці.
  4. Яблуко натерти на дрібній тертці.
  5. Змішайте усі інгредієнти, додати вершкове масло, сік лимона і чорний перець, все ретельно перемішати.
  6. Подавати з грінками із житнього хліба, зверху можна присипати зеленню та спеціями.

Раніше ми писали, як приготувати рибні палички. Ви готуватимете їх замість котлет.