Лайфхак, який може здивувати: що налити у фарш для котлет, щоб страва вийшла особливо соковитою

Читать на русском
Автор
645
Цікавий кулінарний лайфхак
Цікавий кулінарний лайфхак. Фото today.ua

З цим трюком котлети будуть соковитими

Ми розповідали, як просто почистити рибу. Тепер ділимось лайфхаком, який дозволить вам приготувати особливо смачні та соковиті котлети.

Чи траплялося вам, що котлети виходили сухими та жорсткими. Є простий секрет, який допоможе зробити їх соковитими та ніжними – мінеральна вода. Детально розповідаємо разом із Pixelinform.

Як мінеральна вода робить котлети соковитими?

  • Вона розм'якшує м'ясо — газ у мінеральній воді допомагає розщепити волокна м'яса, роблячи його більш ніжним.
  • Мінеральні солі у воді допомагають фаршу утримувати вологу, що робить котлети соковитими.
  • Мінеральна вода допомагає спеціям краще розкритися, роблячи котлети більш ароматними та смачними.

Як використовувати мінеральну воду у фарші?

Додайте 100 мл мінеральної води на 600-700 г фаршу. Добре перемішайте фарш і залиште його на 10-15 хвилин. Сформуйте котлети і готуйте їх за вашим улюбленим рецептом.

З цим простим секретом ваші котлети завжди будуть соковитими, ніжними та смачними. Також ми розповідали, які поширені поради щодо приготування шашлику є шкідливими.