Ще по шматочку: курочка виходить настільки смачною, що всі проситимуть добавки

Читать на русском
Автор
Хрумкі зовні в ніжні всередині гомілки
Хрумкі зовні в ніжні всередині гомілки. Фото shuba.life

М’ясо просто розтане у роті

Ароматна, ніжна курочка завжди відмінна ідея для швидких перекусів і ситних сімейних посиденьок. Якщо здається, що все вже перепробувано, пропонуємо запекти курячі гомілки в паніруванні.

Така страва за рецептом Shuba точно підкорить ваше серце, адже соковите м’ясо просто розтане у роті. Готуються вони просто, а з’їдаються ще швидше.

Як приготувати запечені курячі гомілки в паніруванні

Інгредієнти на 4 порції:

  • курячі гомілки — 4 шт.;
  • хліб — 40 г;
  • пармезан тертий – 50 г;
  • оливкова олія — 12 мл;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • кефір — 200 мл;
  • паприка мелена — 2 г;
  • зелень — 20 г.

Спосіб приготування:

  1. Хліб трохи підсушуємо та подрібнюємо до великої крихти в комбайні. Відправляємо її в поліетиленовий пакет, туди ж відправляємо подрібнену зелень та пармезан.
  2. Курячі гомілки миємо, сушимо, змащуємо олією, натираємо сіллю і перцем.
  3. В окрему неглибоку миску виливаємо кефір. Занурюємося в нього гомілки. Після відправляємо по черзі їх у поліетиленовий пакет і струшуємо доти, доки ніжка не буде повністю покрита паніруванням.
  4. Деко застилаємо фольгою, змащуємо вершковим або олією. Викладаємо підготовлені гомілки, приправляємо паприкою.
  5. Відправляємо лист у розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин до золотої скоринки.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачне філе у духовці. У вас вийде ідеальна страва.