Ще по шматочку: курочка виходить настільки смачною, що всі проситимуть добавки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Хрумкі зовні в ніжні всередині гомілки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/9b/ca9382c9-c35e6cf3188eea7c64d9f1d39fcae9b7.jpg?v=2806_1)
М’ясо просто розтане у роті
Ароматна, ніжна курочка завжди відмінна ідея для швидких перекусів і ситних сімейних посиденьок. Якщо здається, що все вже перепробувано, пропонуємо запекти курячі гомілки в паніруванні.
Така страва за рецептом Shuba точно підкорить ваше серце, адже соковите м’ясо просто розтане у роті. Готуються вони просто, а з’їдаються ще швидше.
Як приготувати запечені курячі гомілки в паніруванні
Інгредієнти на 4 порції:
- курячі гомілки — 4 шт.;
- хліб — 40 г;
- пармезан тертий – 50 г;
- оливкова олія — 12 мл;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- кефір — 200 мл;
- паприка мелена — 2 г;
- зелень — 20 г.
Спосіб приготування:
- Хліб трохи підсушуємо та подрібнюємо до великої крихти в комбайні. Відправляємо її в поліетиленовий пакет, туди ж відправляємо подрібнену зелень та пармезан.
- Курячі гомілки миємо, сушимо, змащуємо олією, натираємо сіллю і перцем.
- В окрему неглибоку миску виливаємо кефір. Занурюємося в нього гомілки. Після відправляємо по черзі їх у поліетиленовий пакет і струшуємо доти, доки ніжка не буде повністю покрита паніруванням.
- Деко застилаємо фольгою, змащуємо вершковим або олією. Викладаємо підготовлені гомілки, приправляємо паприкою.
- Відправляємо лист у розігріту до 190 градусів духовку на 45 хвилин до золотої скоринки.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачне філе у духовці. У вас вийде ідеальна страва.