Розкішний мʼясний рулет, на який ви потратите 10 хвилин: рецепт простої закуски

Читать на русском
Автор
Чудова закуска на свято чи для перекусу
Чудова закуска на свято чи для перекусу. Фото slk.kh.ua

Такий рулет дуже легко готується

Ми ділились рецептом смачного салату, який варто поставити на святковий стіл. Ще одна вдала закуска, яку точно слід приготувати — м’ясний рулет. Тим паче, що це дуже просто зробити.

Завдяки використанню готового лаваша, на цей рулет ви потратите не більше 10 хвилин, все інше — час на запікання, в який можна займатись своїми справами. Рецептом поділились на "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • 2 тонких лаваша
  • 500 г фаршу
  • 1 цибулина
  • 1-2 зубчики часнику
  • 2 яйця (1 для змащення)
  • сіль, чорний перець, копчена паприка

Спосіб приготування:

  1. Очистіть цибулю і наріжте її дрібними кубиками. Часник пропустіть через прес або подрібніть ножем. Додайте цибулю та часник до фаршу, ретельно перемішайте.
  2. Додайте до фаршу сіль, чорний перець та копчену паприку до смаку. Перемішайте.
  3. Додайте до фаршу одне яйце, щоб зв'язати інгредієнти. Це зробить фарш більш однорідним та зручним для формування рулету.
  4. Розгорніть лаваш на робочій поверхні. Рівномірно розподіліть фарш по всій поверхні лаваша, залишаючи вільними краї для зручного згортання.
  5. Акуратно згорніть лаваш з фаршем у рулет. Повторіть процес з другим лавашем.
  6. Викладіть рулети на деко, застелене пергаментним папером. Збийте друге яйце та змастіть ним поверхню рулетів.
  7. Розігрійте духовку до 180°C. Випікайте рулети протягом 30-35 хвилин, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.
  8. Дістаньте рулети з духовки та дайте їм трохи охолонути. Наріжте на порційні шматки та подавайте до столу зі свіжими овочами, зеленню та улюбленим соусом.

Подавайте рулет з лаваша з йогуртом, сметаною або гострим соусом. Також ми ділились рецептом лінивого пирога.