Розкішний мʼясний рулет, на який ви потратите 10 хвилин: рецепт простої закуски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Чудова закуска на свято чи для перекусу](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/6f/0313c135-754b2e4069fbee2e923fd1ade2ac26f5.jpg?v=9381_1)
Такий рулет дуже легко готується
Ми ділились рецептом смачного салату, який варто поставити на святковий стіл. Ще одна вдала закуска, яку точно слід приготувати — м’ясний рулет. Тим паче, що це дуже просто зробити.
Завдяки використанню готового лаваша, на цей рулет ви потратите не більше 10 хвилин, все інше — час на запікання, в який можна займатись своїми справами. Рецептом поділились на "1 хвилина".
Інгредієнти:
- 2 тонких лаваша
- 500 г фаршу
- 1 цибулина
- 1-2 зубчики часнику
- 2 яйця (1 для змащення)
- сіль, чорний перець, копчена паприка
Спосіб приготування:
- Очистіть цибулю і наріжте її дрібними кубиками. Часник пропустіть через прес або подрібніть ножем. Додайте цибулю та часник до фаршу, ретельно перемішайте.
- Додайте до фаршу сіль, чорний перець та копчену паприку до смаку. Перемішайте.
- Додайте до фаршу одне яйце, щоб зв'язати інгредієнти. Це зробить фарш більш однорідним та зручним для формування рулету.
- Розгорніть лаваш на робочій поверхні. Рівномірно розподіліть фарш по всій поверхні лаваша, залишаючи вільними краї для зручного згортання.
- Акуратно згорніть лаваш з фаршем у рулет. Повторіть процес з другим лавашем.
- Викладіть рулети на деко, застелене пергаментним папером. Збийте друге яйце та змастіть ним поверхню рулетів.
- Розігрійте духовку до 180°C. Випікайте рулети протягом 30-35 хвилин, поки вони не стануть золотисто-коричневими та хрусткими.
- Дістаньте рулети з духовки та дайте їм трохи охолонути. Наріжте на порційні шматки та подавайте до столу зі свіжими овочами, зеленню та улюбленим соусом.
Подавайте рулет з лаваша з йогуртом, сметаною або гострим соусом. Також ми ділились рецептом лінивого пирога.