Шаурма може бути корисною та поживною: приготуйте її у вигляді салату

Читать на русском
Автор
Салат виходить смачним та поживним
Салат виходить смачним та поживним. Фото smachnonews.24tv.ua

Просто пальчики оближеш!

Багато хто полюбляє їсти шаурму та не може дозволити собі робити це часто через те, що вона, буцім-то не корисна. Сьогодні ми хочемо запевнити, що навіть ця страва може бути корисною, якщо приготувати її у вигляді салату.

Така страва виходить дуже соковитою. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "ivanka family".

Як приготувати шаурму-салат

Інгредієнти:

  • варене курячого філе – 300 г;
  • помідори чері – 200 г;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • солоні огірки – 3 шт.;
  • морква по-корейськи – 150 г;
  • консервована кукурудза – 1 банка;
  • листя салату – 200 г;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • гірчиця в зернах – 1 ст. л.;
  • підсушені шматочки лаваша;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварити у підсоленій воді до готовності.
  2. Помідори нарізати на половинки. Солоні огірки та перець – соломкою.
  3. Курку нарізати на кубики, листя салату також нарізати.
  4. Поєднати нарізані інгредієнти у глибокій мисці.
  5. Додати до них моркву, кукурудзу і заправити соусом (для цього змішати майонез та гірчицю).
  6. Перемішати салат.
  7. Викласти салат на тарілку і додати підсушений на сухій сковорідці лаваш.

Раніше ми публікували рецепт салату, що виручить у будь-якій ситуації. В Італії цей ситний салат ще називають дорожнім – його часто беруть із собою на пікнік, до школи чи на роботу.