Шаурма може бути корисною та поживною: приготуйте її у вигляді салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Салат виходить смачним та поживним](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/cd/619c215e-68c8f8476ad549418098ed73a093bcd2.jpg?v=1683_1)
Просто пальчики оближеш!
Багато хто полюбляє їсти шаурму та не може дозволити собі робити це часто через те, що вона, буцім-то не корисна. Сьогодні ми хочемо запевнити, що навіть ця страва може бути корисною, якщо приготувати її у вигляді салату.
Така страва виходить дуже соковитою. А рецепт опублікували на Instagram-сторінці "ivanka family".
Як приготувати шаурму-салат
Інгредієнти:
- варене курячого філе – 300 г;
- помідори чері – 200 г;
- болгарський перець – 1 шт.;
- солоні огірки – 3 шт.;
- морква по-корейськи – 150 г;
- консервована кукурудза – 1 банка;
- листя салату – 200 г;
- майонез – 3 ст. л.;
- гірчиця в зернах – 1 ст. л.;
- підсушені шматочки лаваша;
Спосіб приготування:
- Куряче філе відварити у підсоленій воді до готовності.
- Помідори нарізати на половинки. Солоні огірки та перець – соломкою.
- Курку нарізати на кубики, листя салату також нарізати.
- Поєднати нарізані інгредієнти у глибокій мисці.
- Додати до них моркву, кукурудзу і заправити соусом (для цього змішати майонез та гірчицю).
- Перемішати салат.
- Викласти салат на тарілку і додати підсушений на сухій сковорідці лаваш.
Раніше ми публікували рецепт салату, що виручить у будь-якій ситуації. В Італії цей ситний салат ще називають дорожнім – його часто беруть із собою на пікнік, до школи чи на роботу.