Швидкі рецепти: ніжний Мільфей - в склянці

Автор
2
  • 15 мин

    Приготовление

  • 5

    порций

Французьський Мільфей зазвичай готується як тістечко з трьох шарів листкового тіста та повітряною сирною масою між ними. Ми ж знайомимо вас із простим варіантом легендарного десерта, що подається в склянці.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Тісто треба розкачати і вирізати кружальця.Викладаємо кружечки на деко і придавлюємо зверху іншим листом, щоб коржики вийшли плоскими. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.Збиваємо вершки до повітряної консистенції.Окремо збиваємо жовтки з цукром і маскарпоне.Отриману масу перемішуємо зі збитими вершками і подрібненою малиною.Десерт викладаємо в стакани.Зверху акуратно вставляємо коржик і ягоди малини.

Як подавать

Подавайте як десерт до чаю.

Смачного!