Новорічний пиріг з журавлиною та вишнею

Автор
Новорічний пиріг з журавлиною та вишнею
  • 30 мин

    Приготовление

  • 6

    порций

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Для начинки пирога використовують свіжі або заморожені ягоди вишні та журавлини.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

  • 250 гр. сметани;

  • 145 гр. м'якого вершкового масла;

  • 100 гр. цукру;

  • 1,5 склянки борошна;

  • 2 ст . л. розпушувача.

  • 360 гр. вишні без кісточок;

  • 170 гр. журавлини;

  • 2 ложки крохмалю.

  • 110 мл. молока;

  • 1 яйце;

Способ приготовления

Збийте масло, сметану та цукор. Додайте борошно, розпушувач і приготуйте пружне тісто.Викладіть тісто на форму, змащену маслом і далі формуйте бортики.Не використовуйте качалку! Розкачайте руками.Тісто з формою приберіть в холодильник на півгодини.Чисті ягоди покладіть на тісто і зверху посипати крохмалем.Звичайний і ванільний цукор змішайте, додайте молоко і яйце. Злегка збийте.Залийте пиріг сумішшю і поставте в духовку на півгодини.Температура повинна бути 195 градусів. Як і з чим подавати

Подавати до чаю, можна з

клюквенным джемом.