«Ранок з Україною»: Ірина Федишин поділилася рецептами фірмових страв

Автор

На кухню до Марії Мельник у рубрику «Смачний ексклюзив» програми «Ранок з Україною» завітала популярна українська співачка Ірина Федишин. В ефірі каналу «Україна» зірка розповіла, яку страву обожнює понад усе

В ексклюзивній рубриці «Смачний ексклюзив» з ведучою Марією Мельник артисти відкриваються по-нову. Так, в останньому випуску феномен українського шоу-бізнесу, співачка Ірина Федишин розповіла, які страви вважає своїми «короночками».

«Будемо готувати курочку з рисом, бо я дуже люблю рис! Ну, і звичайно, додамо туди овочі, щоб страва була більш поживною, – коментує співачка Ірина Федишин у програми «Ранок з Україною». – А також зробимо мій улюблений десерт! Я його дуже люблю – він завжди йде на ура».

Для приготування основної страви за рецептом Ірини Федишин вам знадобляться:

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Рис – 200 г
  • Вода – 400 мл
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Броколі – 1 склянка
  • Рослинна олія – 3 ст.л.
  • Імбир – 1 ст.л.
  • Часник – 3 зубчики
  • Соєвий соус – 4 ст.л.
  • Мед – 1 ст.л.
  • Оцет – 1 ст.л.
  • Крохмаль – 1 ст.л.
  • Вода – ⅓ склянки

Приготування

Для курки у соєвому соусі треба нарізати філе та обсмажити його на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії. Додати нарізаний часник, тертий свіжий імбир, рис та залити все водою (400 мл).Додати нарізані овочі, соєвий соус, мед та оцет.Розвести крохмаль із водою та додати до курки з рисом та овочами.Протушкувати все разом.

Для фірмового десерту від Ірини Федишин потрібні:

Читайте у наших друзей ivona.bigmir.net больше звёздных историй
  • Консервовані персики – 1 банка
  • Кисломолочний сир – 200 г
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Часник – 1 головка
  • Твердий сир – 100 г

Приготування

Змішати кисломолочний сир, тертий часник, сметану та майонез.Начинити половинки консервованих персиків і посипати їх тертим твердим сиром.