Риба, запечена з імбиром та фенхелем
- Автор
- Дата публикации
- Автор
Страва, яка не потребує зусиль. А нагодувати можна всю родину!
Для приготування страви можна взяти будь-яку річкову рибу.
Інгредієнти
- Риба – 1-2 шт.
- Імбир – 50 г
- Лимон – 1 шт.
- Кріп – пучечок
- Фенхель
- Сіль – за смаком
- Перець -за смаком
Спосіб приготування
Рибу почистити від луски й нутрощів.
Читай также: Как легко почистить рыбу (видео)
Натерти сіллю та чорним перцем.
Черевце нафарширувати кропом та шматочками фенхелю.
Викласти рибу на фольгу й обкласти шматочками лимону та імбиру.
Щільно загорнути у фольгу й викласти на деко. Поставити декор в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Потім дістати рибку, зняти фольгу й поставити до духовки ще на 5 хвилин, аби з’явилася хрумка скоринка.
До столу рибу найкраще подавати із салатом.
Читай также: Запеченные блюда в фольге: 5 лучших рецептов по версии SMAK.UA