Риба, запечена з імбиром та фенхелем

Автор

Страва, яка не потребує зусиль. А нагодувати можна всю родину!

Для приготування страви можна взяти будь-яку річкову рибу.

Інгредієнти

  • Риба – 1-2 шт.
  • Імбир – 50 г
  • Лимон – 1 шт.
  • Кріп – пучечок
  • Фенхель
  • Сіль – за смаком
  • Перець -за смаком

Спосіб приготування

Рибу почистити від луски й нутрощів.

Читай также: Как легко почистить рыбу (видео)

Натерти сіллю та чорним перцем.

Черевце нафарширувати кропом та шматочками фенхелю.

Викласти рибу на фольгу й обкласти шматочками лимону та імбиру.

Щільно загорнути у фольгу й викласти на деко. Поставити декор в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Потім дістати рибку, зняти фольгу й поставити до духовки ще на 5 хвилин, аби з’явилася хрумка скоринка.

До столу рибу найкраще подавати із салатом.

Читай также: Запеченные блюда в фольге: 5 лучших рецептов по версии SMAK.UA