Приготується, поки закипає чайник: ідеальний сніданок із пари яєць

Читать на русском
Автор
595
Омлет – це смачний та швидкий варіант для сніданку
Омлет – це смачний та швидкий варіант для сніданку. Фото shuba.life

Цей рецепт — чудовий спосіб поекспериментувати

Ароматний, пишний омлет — ідеальна страва для сніданку. Готується він просто, а виходить страва карколомною.

Омлет за рецептом Shuba ви приготуєте за пару хвилин. До того ж ви можете дотримуватись базового рецепту омлету, а можете додати улюблену начинку на свій смак.

Як приготувати омлет

Інгредієнти на сковороду діаметром від 15 до 25 см:

  • яйця курячі — 2 шт.;
  • масло вершкове — 15 г;
  • молоко — 30 мл;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • печериці — 2 шт.;
  • сир твердий — 15 г;
  • зелень — 12 г.

Спосіб приготування:

  1. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо їх віночком. Додаємо молоко, перець, сіль.
  2. Розігріваємо сковороду із вершковим маслом, даємо йому розтопитися і вливаємо суміш яєчної. Готуємо її до 1 хвилини, доки яйце не почне схоплюватися.
  3. За допомогою лопатки обережно підіймаємо один край омлету, одночасно нахиляючи сковороду, щоб яєчна суміш потекла вниз. Також повторюємо з іншими краями, поки рідини не залишиться.
  4. Далі перевертаємо омлет та готуємо ще кілька хвилин.
  5. Гриби миємо, ріжемо тонкими скибочками, зелень подрібнюємо, а сир натираємо на дрібній тертці. Підготовлені інгредієнти викладаємо центром омлету прямою лінією.
  6. Лопаткою підіймаємо один край омлету і складаємо таким чином, щоб він закривав частину начинки та готуємо ще близько хвилини.

Готовий омлет перекладаємо на тарілку, прикрашаємо подрібненою зеленою та подаємо до столу разом із чіабатою за рецептом "Телеграфа". Смачного.