Тільки пляшка та м’ясо: незвичайний рецепт м’ясного рулету, який задобрить Дракона

Читать на русском
Автор
4320
Красива та смачна м’ясна страва до свят
Красива та смачна м’ясна страва до свят. Фото focus.ua

На новорічному столі такий рулет буде виглядати чудово

Не за горами Новий рік. Це означає, що кулінари вже у пошуках незвичайних рецептів до святкового столу, якими зможуть здивувати рідних та друзів на різдвяні та новорічні застілля.

Рулет у пляшці за рецептом "Фокусу" точно не залишить нікого байдужим. Він не тільки виходить неймовірно смачним і ситним, а й виглядає фантастично красиво. Він виглядатиме естетично на улюбленому святковому столі.

Як приготувати м’ясний рулет

Інгредієнти:

  • курячі стегенця — 2 шт.;
  • желатин – 20 г;
  • лавровий лист — 3 шт.;
  • сіль — 1 ч. л;
  • часник – 3 зубчики;
  • перець горошком – за бажанням;
  • вода – 1,2 літра.

Спосіб приготування:

  1. Курячі стегенця миємо, відправляємо в каструлю і заливаємо гарячою водою. До м’яса додаємо сіль, часник, лавровий лист, перець за бажанням. Каструлю ставимо на середній вогонь, варимо близько 40-45 хвилин, а після закипання знімаємо піну.
  2. Коли м’ясо звариться, проціджуємо бульйон, додаємо до нього желатин і розчиняємо.
  3. Стегенця нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо його в літрову пластикову пляшку. Туди ж заливаємо бульйон, закриваємо кришкою і струшуємо, щоби м’ясо рівномірно розподілилося. Пляшку залишаємо у вертикальному положенні на 7-8 годин у холодильнику.
  4. Через вказаний час дістаємо пляшку, розрізаємо її ножем та дістаємо рулет. Викладаємо його на блюдо, прикрашаємо за бажанням та подаємо на стіл.

До такого рулету можна подати чіабату за рецептом "Телеграфа". Близькі не повірять, що це ви готували самі.