Простіше не придумаєш: курячий хлібець для сніданків та перекусів нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 986
![Чудовий перекус або й страва до святкового столу](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/01/f1f3a62d-e7298956e07434b9b578d2608726a01a.jpg?v=2663_1)
Такий хлібець ви будете готувати у будні та на свято
До бутербродів на сніданок можна приготувати запечений курячий паштет або ж зробити м'ясний хлібець. Готується він дуже просто із доступних продуктів та швидко з'їдається.
Для такого хлібця підійде будь-яке м'ясо, але краще вибирати куряче, без шкіри. Рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати курячий хлібець
Інгредієнти:
- м’ясо – 700 г;
- часник сушений – 1 ч. л.;
- цибуля сушена – 1 ч. л.;
- мускатний горіх – на кінчику ножа;
- перець – 1/3 ч. л.;
- паприка солодка – 1/2 ч. л.;
- сіль – 1 ч. л. без гірки або за смаком
Спосіб приготування:
- М'ясо курки відокремити від кісток та шкіри.
- Додати сушені цибулю та часник, перець, паприку, мускатний горіх і сіль, подрібнити за допомогою блендеру.
- М’ясну масу гарненько відбити об миску.
- Викласти в змащену олією форму, закрити фольгою.
- Випікати у попередньо розігрітій до 220 градусів духовці близько 15 хвилин. Після цього зменшити вогонь до 150 градусів та запікати ще хвилин 30.
- Хлібець залишити у духовці до повного охолодження, після чого загорнути у фольгу та відправити у холодильник.
Раніше ми писали, як можна приготувати смачний перекус з нічого. Фантастичні гарячі бутерброди з шинкою та сиром не залишать байдужим абсолютно нікого.