Простіше не придумаєш: курячий хлібець для сніданків та перекусів нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
984
Чудовий перекус або й страва до святкового столу
Чудовий перекус або й страва до святкового столу. Фото filizhanka.top

Такий хлібець ви будете готувати у будні та на свято

До бутербродів на сніданок можна приготувати запечений курячий паштет або ж зробити м'ясний хлібець. Готується він дуже просто із доступних продуктів та швидко з'їдається.

Для такого хлібця підійде будь-яке м'ясо, але краще вибирати куряче, без шкіри. Рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати курячий хлібець

Інгредієнти:

  • м’ясо – 700 г;
  • часник сушений – 1 ч. л.;
  • цибуля сушена – 1 ч. л.;
  • мускатний горіх – на кінчику ножа;
  • перець – 1/3 ч. л.;
  • паприка солодка – 1/2 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л. без гірки або за смаком

Спосіб приготування:

  1. М'ясо курки відокремити від кісток та шкіри.
  2. Додати сушені цибулю та часник, перець, паприку, мускатний горіх і сіль, подрібнити за допомогою блендеру.
  3. М’ясну масу гарненько відбити об миску.
  4. Викласти в змащену олією форму, закрити фольгою.
  5. Випікати у попередньо розігрітій до 220 градусів духовці близько 15 хвилин. Після цього зменшити вогонь до 150 градусів та запікати ще хвилин 30.
  6. Хлібець залишити у духовці до повного охолодження, після чого загорнути у фольгу та відправити у холодильник.

Раніше ми писали, як можна приготувати смачний перекус з нічого. Фантастичні гарячі бутерброди з шинкою та сиром не залишать байдужим абсолютно нікого.