Ніжна вершкова намазка: бутерброди з нею зникнуть зі столу першими

Читать на русском
Автор
1296
Ідеальна закуска на щодень і до святкового столу
Ідеальна закуска на щодень і до святкового столу. Фото food.obozrevatel.com

Збережіть собі цей рецепт до свят

Ми ділились рецептом вишуканої намазки на бутерброди на основі печінки тріски. Тепер розповідаємо, як приготувати ніжну вершкову закуску.

Для неї потрібні найпростіші продукти, а на приготування — всього 3-4 хвилини за умови, що ви заздалегідь відварили яйця накруто. Ідеальна закуска на святковий стіл чи щоденний перекус.

Інгредієнти:

  • Батон
  • Крем-сир – 200 г
  • Відварені яйця – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Зелень
  • Мелений чорний перець — до смаку

Спосіб приготування:

  1. Батон нарізаємо на скибочки. Ставимо на вогонь сковороду, не наливаючи олії, обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору.
  2. Крем-сир викладаємо в чашу блендера. Відварені яйця, які вже встигли охолонути, чистимо від шкаралупи та розрізаємо навпіл.
  3. Розминаємо яйця виделкою. Розрізаємо зубчики часнику. Нарізаємо зелень.
  4. Трохи солимо, додаємо мелений перець. Блендером перебиваємо на однорідну масу. Готову намазку розподіляємо на скибочки батона.

Намазка виходить ніжною, повітряною, з невеликою гостринкою. Також ми ділились рецептом смачного новорічного салату.