Ніжна вершкова намазка: бутерброди з нею зникнуть зі столу першими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1296
Збережіть собі цей рецепт до свят
Ми ділились рецептом вишуканої намазки на бутерброди на основі печінки тріски. Тепер розповідаємо, як приготувати ніжну вершкову закуску.
Для неї потрібні найпростіші продукти, а на приготування — всього 3-4 хвилини за умови, що ви заздалегідь відварили яйця накруто. Ідеальна закуска на святковий стіл чи щоденний перекус.
Інгредієнти:
- Батон
- Крем-сир – 200 г
- Відварені яйця – 2 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Зелень
- Мелений чорний перець — до смаку
Спосіб приготування:
- Батон нарізаємо на скибочки. Ставимо на вогонь сковороду, не наливаючи олії, обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору.
- Крем-сир викладаємо в чашу блендера. Відварені яйця, які вже встигли охолонути, чистимо від шкаралупи та розрізаємо навпіл.
- Розминаємо яйця виделкою. Розрізаємо зубчики часнику. Нарізаємо зелень.
- Трохи солимо, додаємо мелений перець. Блендером перебиваємо на однорідну масу. Готову намазку розподіляємо на скибочки батона.
Намазка виходить ніжною, повітряною, з невеликою гостринкою. Також ми ділились рецептом смачного новорічного салату.