Класичний похмільний суп: важливий рецепт на перші дні нового року
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12949
Рецепт смачного та наваристого курячого супу
Ми ділились рецептом коктейлю, який від похмілля готують німецькі студенти. Тепер ділимось рецептом чудового супу, на який у вас точно залишився бульйон та курячі потрухи після приготування закусок.
Рецептом поділились на "ТСН". Замість печінки, серця та інших складових можна використати і звичайне м’ясо, або навіть суповий набір.
Інгредієнти:
- 2 л курячого бульйону
- 0,5 кг курячих потрухів
- 100 г вермішелі
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1-2 лаврові листи
- олія
- чорний мелений перець
- сіль
Спосіб приготування:
- Курячі потрухи ретельно промиваємо, видаляємо плівки і нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо та дрібно кришимо.
- Нарізаємо соломкою моркву. Разом із цибулею пасеруємо на олії.
- Бульйон доводимо до кипіння, вводимо підготовлені шлуночки та варимо 10 хвилин. Потім додаємо серця і обсмажені овочі.
- Продовжуємо варити ще 10 хвилин, після чого додаємо печінку, лавровий лист і варимо за слабкого кипіння ще близько 10 хвилин.
- За 5 хвилин до готовності суп солимо, додаємо перець та всипаємо вермішель. Варимо до м’якості макаронних виробів.
Подавати суп слід одразу після приготування, додавши в тарілки подрібнену зелень. Також багато хто як похмільний засіб радять солянку. Ми розповідали, як її приготувати.