Класичний похмільний суп: важливий рецепт на перші дні нового року

Читать на русском
Автор
12949
Чудова страва на післясвяткові дні
Чудова страва на післясвяткові дні. Фото 24 канал

Рецепт смачного та наваристого курячого супу

Ми ділились рецептом коктейлю, який від похмілля готують німецькі студенти. Тепер ділимось рецептом чудового супу, на який у вас точно залишився бульйон та курячі потрухи після приготування закусок.

Рецептом поділились на "ТСН". Замість печінки, серця та інших складових можна використати і звичайне м’ясо, або навіть суповий набір.

Інгредієнти:

  • 2 л курячого бульйону
  • 0,5 кг курячих потрухів
  • 100 г вермішелі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1-2 лаврові листи
  • олія
  • чорний мелений перець
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Курячі потрухи ретельно промиваємо, видаляємо плівки і нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо та дрібно кришимо.
  2. Нарізаємо соломкою моркву. Разом із цибулею пасеруємо на олії.
  3. Бульйон доводимо до кипіння, вводимо підготовлені шлуночки та варимо 10 хвилин. Потім додаємо серця і обсмажені овочі.
  4. Продовжуємо варити ще 10 хвилин, після чого додаємо печінку, лавровий лист і варимо за слабкого кипіння ще близько 10 хвилин.
  5. За 5 хвилин до готовності суп солимо, додаємо перець та всипаємо вермішель. Варимо до м’якості макаронних виробів.

Подавати суп слід одразу після приготування, додавши в тарілки подрібнену зелень. Також багато хто як похмільний засіб радять солянку. Ми розповідали, як її приготувати.