Одна ложка цього простого компонента — і звичайний суп стане неймовірно смачним та ситним
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 9597
![Хитрість, яка допоможе приготувати смачний суп](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/b0/e82aa6b9-7a5297f8abbc8b14a3cfb446232d8b00.jpg?v=8892_1)
Знадобиться зовсім трохи простого і недорогого продукту
Ми розповідали, як приготувати смачну та густу підливу. Тепер ділимось трюком, який допоможе зварити особливо ситний суп. Це простий і смачний секрет приготування особливо густого та смачного бульйону.
Якщо ви хочете приготувати гарячу страву ще смачнішою і ситнішою, можна скористатись простим лайфхаком, про який розповіли на Ukr.Media. Це простий спосіб, який допоможе загустити бульйон та ще й додасть у страву цінний рослинний білок. Вам для цього знадобиться борошно з нуту.
Що додати до супу
Нутове борошно — відмінний додаток. Окрім кращого, насиченого смаку та відмінної текстури, суп набуде також деякої кількості білка. Так навіть простий веганський суп стане ситним і смачним. Цей інгредієнт чудово підсилює смак бульйону.
Його можна придбати в супермаркетах чи інтернеті, а також приготувати самостійно. Для цього слід подрібнити сухі боби нуту на порошок блендером чи кавомолкою. Готове борошно можна зберігати у герметичному контейнері.
Також ми розповідали, що першим кладуть у борщ — капусту чи картоплю. Від цього залежить смак страви.