Не викидайте газети і купіть котячий наповнювач: вони допоможуть позбавитися проблеми

Читать на русском
Автор
2077
Все легко, просто та бюджетно
Все легко, просто та бюджетно. Фото simplehuman.com

Жодних більше неприємних запахів!

Навіть у найакуратнішого господаря іноді виникають різні запахи на кухні. До того ж у багатьох у цій кімнаті знаходиться відро для сміття, і там рано чи пізно може з’явитися специфічний неприємний запах.

Однак прибрати його можна легко та просто. Разом з "УНІАН" розповімо про кілька способів розв'язання неприємної проблеми.

Як прибрати запах зі відра для сміття

Найпростіший спосіб уникнути появи сторонніх запахів від відра для сміття — використовувати спеціальні сміттєві пакети. Це найзручніший і найшвидший спосіб розв'язання проблеми. Якщо ж пакет виявиться надірваним і рідина зі сміття протікає у відро, його можна помити за допомогою будь-якого засобу.

Ще один незвичайний варіант розв'язання проблеми – насипати на дно відра наповнювач для котячих туалетів. Якщо сміттєвий пакет протікає, він убере і рідину, і запах. Змінювати його рекомендується раз на тиждень.

Коли не було ні сміттєвих пакетів, ні наповнювачів, наші дідусі стелили на дно відра газету. Вона вбирає все, що витікає з відра, у тому числі запахи.

Спробуйте просочити серветку або ватяний диск розчином кориці з водою та покласти її на дно ємності – і проблему буде вирішено. Також допоможе забути про запах цедра лимона чи апельсина.

Ще один простий спосіб позбутися неприємного запаху затхлості або сміття — ефірна олія. Потрібно нанести невелику кількість на серветку або ватяний диск, обробити стінки відра і покласти на дно — і неприємний запах "піде".

А якщо запах з’явився на обробній дошці, не обов’язково її викидати. Ви позбавитеся проблеми легко.