Гості проситимуть добавки: рецепт хрусткої картоплі по-селянськи
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10332
![Така вечеря не лише смачна, а й легка в приготуванні](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/e1/16a5df56-98f39bbefa5756af7333dab3fa512e10.jpg?v=0585_2)
Дешевшого рецепта не існує
Картопля по-селянськи — універсальний гарнір. Вона чудово смакує з куркою, м’ясом і навіть просто з часниковим соусом. Однак не всім вміють готувати картоплю по-селянськи.
Ідеальна картопля по-селянськи хрустка зовні, але ніжна і м’яка всередині. Рецептом поділилися на порталі "Школа Життя".
Як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи
Інгредієнти:
- Картопля – 600 гр;
- Часник – 2 зубчики;
- Копчена паприка – 0,5 ч.л.;
- Чебрець, сіль, перець – на свій смак.
Спосіб приготування
- Картоплю ретельно миємо та просушуємо. Нарізаємо її на невеликі шматочки.
- Кидаємо картоплю в киплячу воду і варимо 5 хвилин. Важливо не переварити її.
- Кладемо картоплю в миску, поливаємо олією, додаємо приправи. Ретельне перемішуємо.
- Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо картоплю випікатися. Для цього її треба викласти на пергамент.
- Випікаємо, орієнтуючись не на час, а на її зовнішній вигляд. Нам потрібна золотиста скоринка.
- Поливаємо гарячу картоплю олією з часником — і страва готова.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачнющий вінегрет. Один інгредієнт зробить цей салат вашим улюбленим.