Олів’є буде несмачним, якщо зробити так: помилки, які псують смак салату

Читать на русском
Автор
6197
Цей салат можна приготувати значно смачніше
Цей салат можна приготувати значно смачніше. Фото shuba.life

Прості поради, які допоможуть приготувати смачний салат

Ми розповідали, які трюки допоможуть вам приготувати найкращі деруни. Тепер розповідаємо про поширені помилки, які можуть зробити несмачним салат олів'є.

Здавалося б, рецепт Олів'є простий, але іноді результат розчаровує. Ця проблема може спіткати як новачків, так і досвідчених кухарів. Разом із ProstoWay розповідаємо про поширені помилки у приготуванні страви.

Надлишок майонезу

Не переборщіть з цим ніжним, але таким жирним соусом. Додавайте його в міру, а краще приготуйте домашній майонез. Якщо заправки здається мало, допускається додати трохи сметани.

Надлишок картоплі

Цього продукту не повинно бути занадто багато. Кількість овочів має відповідати кількості порцій. Наприклад, для сім'ї з чотирьох осіб буде достатньо чотирьох картоплин.

Нестача яєць

Яйця ж, на відміну від картоплі, роблять салат ніжнішим і значно покращують його смак. З невеликою кількістю яєць Олів'є буде не таким апетитним.

Ковбаса

Багато господинь вважають ковбасу незамінною, але краще використовувати сухе м’ясо — курячі грудки або яловичину. Це буде значно смачніше та корисніше, адже покупна ковбаса містить багато консервантів, солі та спецій.

Консервований горошок

Замість нього використовуйте заморожений. Він надасть салату аромату літньої свіжості та значно покращить його смак. Заморожений горошок потрібно розморозити, відварити і додати до салату.

Так Олів’є буде ідеально збалансованим і апетитним. Також ми розповідали, які інгредієнти псують котлети.