Всі проситимуть у вас рецепт цього рулету: бюджетна страва з риби
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5695
![Приготуйте цей рулет на вечерю](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/39/27dd0d51-afac26bbf057b53300404e953d0d6397.webp?v=1264_1)
Це ідеальна закуска для святкового столу
Любителі риби точно зацінять цю апетитну закуску. Готувати її зовсім не складно, і вона не вдарить по вашому гаманцю. Їсти цей рибний рулет можна навіть в піст. Раніше ми розповідали, як приготувати минтай, а тепер ділимося рецептом бюджетної закуски з риби.
Страва виходить дуже соковитою та смачною. Рецептом поділилися на порталі "Файні рецепти".
Як приготувати рибний рулет
Інгредієнти:
- рибне філе — 500 г;
- яйце — 1 шт;
- молоко — 100 мл;
- вершкове масло — 2 ст. л.;
- панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
- цибуля — 1 шт;
- сметана — 2 ст. л.;
- хліб — кілька скибочок;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Заливаємо хліб теплим молоком і залишаємо на 5-7 хвилин. Нарізаємо цибулю.
- Смажимо на розігрітій пательні до золотистого кольору.
- Вимиваємо рибне філе. Просушуємо за допомогою паперового рушника і видаляємо кісточки. Нарізаємо рибу на шматочки.
- Віджимаємо хліб, змішуємо з рибою та цибулею. Ці інгредієнти перекручуємо через м’ясорубку.
- Додаємо яйце, сіль, перець. Ретельно перемішуємо.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо деко маслом і посипаємо панірувальними сухарями.
- Змочуємо руки у воді і формуємо рулет з маси. Викладаємо на деко і змащуємо сметаною. Випікаємо 20-25 хвилин.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати хек з овочами. Ми поділилися простим рецептом ідеальної вечері.