Всі проситимуть у вас рецепт цього рулету: бюджетна страва з риби

Читать на русском
Автор
5695
Приготуйте цей рулет на вечерю
Приготуйте цей рулет на вечерю. Фото fayni-recepty.com.ua

Це ідеальна закуска для святкового столу

Любителі риби точно зацінять цю апетитну закуску. Готувати її зовсім не складно, і вона не вдарить по вашому гаманцю. Їсти цей рибний рулет можна навіть в піст. Раніше ми розповідали, як приготувати минтай, а тепер ділимося рецептом бюджетної закуски з риби.

Страва виходить дуже соковитою та смачною. Рецептом поділилися на порталі "Файні рецепти".

Як приготувати рибний рулет

Інгредієнти:

  • рибне філе — 500 г;
  • яйце — 1 шт;
  • молоко — 100 мл;
  • вершкове масло — 2 ст. л.;
  • панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
  • цибуля — 1 шт;
  • сметана — 2 ст. л.;
  • хліб — кілька скибочок;
  • сіль, перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Заливаємо хліб теплим молоком і залишаємо на 5-7 хвилин. Нарізаємо цибулю.
  2. Смажимо на розігрітій пательні до золотистого кольору.
  3. Вимиваємо рибне філе. Просушуємо за допомогою паперового рушника і видаляємо кісточки. Нарізаємо рибу на шматочки.
  4. Віджимаємо хліб, змішуємо з рибою та цибулею. Ці інгредієнти перекручуємо через м’ясорубку.
  5. Додаємо яйце, сіль, перець. Ретельно перемішуємо.
  6. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо деко маслом і посипаємо панірувальними сухарями.
  7. Змочуємо руки у воді і формуємо рулет з маси. Викладаємо на деко і змащуємо сметаною. Випікаємо 20-25 хвилин.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати хек з овочами. Ми поділилися простим рецептом ідеальної вечері.