Котлети будуть значно смачнішими: потрібно лише замінити один інгредієнт

Читать на русском
Автор
20178
Несподівані варіанти, які зроблять котлети смачнішими Новина оновлена 10 квітня 2024, 15:30
Несподівані варіанти, які зроблять котлети смачнішими. Фото today.ua

Чим замінити яйця в котлетах

Ми розповідали, які помилки у приготуванні шашлику роблять його несмачним. Тепер ділимось секретом приготування соковитих котлет. Він полягає у тому, щоб замінити яйця у складі іншими компонентами.

Багато хто використовує яйця при приготуванні котлет, але це може зробити м'ясо жорсткішим. Разом із Ukr.Media розповідаємо про кілька альтернатив яєць, які зроблять ваші котлети ще смачнішими

Тофу

Цей неймовірно корисний веганський сир не лише замінить яйця, але й додасть котлетам особливого смаку та м'якості. Для кращого результату подрібніть тофу до пюреподібного стану, а тоді додайте у фарш для котлет. Одразу після цього можна формувати та смажити котлети..

Сир

Додайте тертий сир до фаршу, щоб зробити котлети пишними. Натріть продукт і вмішайте у фарш. Зауважте, що сир солоний, отже солі в котлети треба класти трохи менше. Для соковитості можна також додати трохи молока.

Горохове борошно

Цей продукт – чудовий замінник яєць, який робить котлети соковитими та ароматними. Розведіть трохи горохового борошна у воді до густої консистенції та додайте до фаршу.

Не бійтеся експериментувати з різними замінниками яєць, щоб знайти свій ідеальний варіант. Також ми розповідали, де на кухні не варто зберігати олію.