Лише один інгредієнт змінить смак смаженої картоплі: що треба додати
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Рецепт нереально смачної вечері
Смажена картопля — неймовірно смачний і простий варіант вечері. Якщо додати лише один інгредієнт, можна повністю змінити її смак. Раніше ми розповідали, як приготувати картоплю в мундирі, а тепер ділимося, який простий продукт зробить її фантастично смачною.
Весь секрет у сметанному соусі, в якому картоплю треба протушкувати. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".
Як приготувати картоплю у сметанному соусі
Інгредієнти:
- 600 г картоплі;
- 120 г сметани;
- 60 мл води;
- 3 ст. л. олії;
- 0,5 ч. л. паприки;
- 2 гілочки кропу;
- 3 гілочки петрушки;
- сіль, перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Очищуємо картоплю та нарізаємо на брусочки. Промиваємо під проточною водою, щоб видалити зайвий крохмаль.
- Підсушуємо картоплю. Наливаємо воду у сметану і перемішуємо до однорідності.
- Ставимо пательню на вогонь і наливаємо олію. Розігріваємо.
- Викладаємо картоплю на пательню і смажимо 10 хвилин, постійно помішуючи.
- Зменшуємо вогонь. Додаємо сіль, перець і перемішуємо.
- Вливаємо сметанну суміш і ще раз обережно перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин.
- Подрібнюємо зелень і посипаємо картоплю. Подаємо на стіл.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати котлети без м’яса. Ми поділилися простим рецептом нереально смачної вечері.