Цю "Боярську" паску ви приготуєте без борошна та духовки: вона стане головою героїнею свята (фото)

Читать на русском
Автор
2496
Найпростіший рецепт сирної паски
Найпростіший рецепт сирної паски. Фото today.ua

Без неї неможливий пасхальний стіл

Безумовно, без різноманітних пасок важко уявити великодній стіл. Рецептів великоднього хліба є дуже багато. Якщо вам не хочеться возитися з дріжджовим тістом і включати духовку, сирна паска — те, що вам потрібно.

Телеграф разом із газетою кулінарних рецептів "Кухня" ділиться простим рецептом "Боярської" паски. Для її приготування вам не доведеться поратися півдня на кухні — все просто, швидко і дуже легко.

Як приготувати "Боярську" паску

Інгредієнти:

  • сир — 1 кг;
  • вершки 30% жирності — 1/2 л;
  • цукор — 500 г;
  • вершкове масло — 300 г;
  • яєчні жовтки — 2 шт.;
  • апельсинові цукати — 100 г;
  • ванільний цукор — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Двічі перетираємо сир через сито.
  2. Курячі яйця розтираємо добіла з цукром та яйцями. Збиваємо вершки.
  3. Поєднуємо всі інгредієнти. В отриману масу додаємо подрібнені цукати та ванілін. Все ретельно перемішуємо.
  4. Форму застеляємо трохи вологою марлею і відправляємо сирну масу. Накриваємо все блюдцем і згори ставимо легкий гніт. Відправляємо паску в холодильник на 12 годин.
Паска "Боярська"
Фото: Телеграф

Прикрашаємо "Боярську" паску шоколадної глазурі. Десерт порадує не лише шлунок, а й очі.