Цю "Боярську" паску ви приготуєте без борошна та духовки: вона стане головою героїнею свята (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2508
![Найпростіший рецепт сирної паски](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/54/9e1af75c-ee316578dddbdc90bbf745642711154a.jpg?v=4213_1)
Без неї неможливий пасхальний стіл
Безумовно, без різноманітних пасок важко уявити великодній стіл. Рецептів великоднього хліба є дуже багато. Якщо вам не хочеться возитися з дріжджовим тістом і включати духовку, сирна паска — те, що вам потрібно.
Телеграф разом із газетою кулінарних рецептів "Кухня" ділиться простим рецептом "Боярської" паски. Для її приготування вам не доведеться поратися півдня на кухні — все просто, швидко і дуже легко.
Як приготувати "Боярську" паску
Інгредієнти:
- сир — 1 кг;
- вершки 30% жирності — 1/2 л;
- цукор — 500 г;
- вершкове масло — 300 г;
- яєчні жовтки — 2 шт.;
- апельсинові цукати — 100 г;
- ванільний цукор — за смаком.
Спосіб приготування:
- Двічі перетираємо сир через сито.
- Курячі яйця розтираємо добіла з цукром та яйцями. Збиваємо вершки.
- Поєднуємо всі інгредієнти. В отриману масу додаємо подрібнені цукати та ванілін. Все ретельно перемішуємо.
- Форму застеляємо трохи вологою марлею і відправляємо сирну масу. Накриваємо все блюдцем і згори ставимо легкий гніт. Відправляємо паску в холодильник на 12 годин.
![Паска "Боярська"](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428-*/d/67/9110e005-dedf01f5d05854f640029d9e5583e67d.jpg?v=8531_1)
Прикрашаємо "Боярську" паску шоколадної глазурі. Десерт порадує не лише шлунок, а й очі.