Усі перемішали і відправили до духовки: цей лінивий рецепт паски буде на великодньому столі постійно (фото)

Читать на русском
Автор
1810
Бездрожжева паска "Столична" Новина оновлена 03 травня 2024, 22:08
Бездрожжева паска "Столична". Фото vazhnoznat.com

Ніхто не здогадається, що в пасці немає дріжджів

Пекти пишні пасхи на Великдень – це особлива багатовікова традиція. Домашня випічка створює особливий затишок свята, а кулінари ретельно шукають найкращі рецепти випічки.

Єдине, що бентежить деяких кулінарів — довгий час приготування куличів. Для зайнятих кулінарів "Телеграф" у газеті кулінарних рецептів "Кухня" знайшов рецепт "Столичного" паски. Таку пасочку ви приготуєте дуже швидко та легко. Результат не змусить вас чекати і дуже здивує: випічка вийде такою ж пишною та ароматною.

Як приготувати бездрожжеву паску "Столична"

Інгредієнти:

  • борошно — 2 склянки;
  • цукор — 1 склянка;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • вершкове масло — 300 г;
  • родзинки — 1 склянка:
  • цукрова пудра – 1 ч. л.;
  • сіль, ванільний цукор — на кінчику ножа.

Спосіб приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло змішуємо із цукром та содою. Періодично збиваючи, додаємо яйця. Отриману масу збиваємо до пишної маси.
  2. У суміш відправляємо родзинки, всипаємо борошно і швидко замішуємо тісто.
  3. Форми змащуємо жиром та викладаємо в них тісто. Все відправляємо у розігріту до 190-200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Паска "Столична"
Фото: Телеграф

Даємо готовій пасці охолонути та посипаємо її цукровою пудрою. За бажання можна прикрасити її домашньою глазур’ю.