І купувати не доведеться: як зробити домашній крем-сир
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Обов'язково приготуйте крем-сир за цим рецептом
Крем-сир використовується для приготування багатьох страв. Однак він не надто дешевий. Виявляється, приготувати його зовсім не важко. Домашній крем-сир набагато смачніший за магазинний, тому варто спробувати його зробити. Раніше ми ділилися рецептом домашнього майонезу, а тепер розповідаємо, як приготувати крем-сир.
Вам знадобляться три прості інгредієнти, які є вдома у кожного, а приготувати його дуже просто. Рецептом поділилися на ProstoWay.
Як приготувати крем-сир
Інгредієнти:
- сметана — 700г;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- лимонний сік — 1 ст. л.
Спосіб приготування:
- Сметану, сіль та лимонний сік перекладаємо у глибоку тарілку. Ретельно перемішуємо ложкою.
- Застеляємо іншу глибрку тарілку марлею, а наверх викладаємо суміш зі сметани, солі і лимонного соку.
- Зверху ставимо тарілку з чимось важким. Це може бути банка чи пляшка з водою.
- Рідина буде стікати у нижню тарілку. Глибоку миску ставимо в холодильник. І залишаємо на добу.
- Через 24 години дістаємо сир і смакуємо. Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, у чому не можна маринувати м’ясо. Ми назвали два невдалі інгредієнти, які псують смак шашлика.