Є перець та помідори – приготуйте їх з телятиною: рецепт стане у нагоді навіть до свята (фото)

Читать на русском
Автор
Дивовижна телятина з овочами
Дивовижна телятина з овочами. Фото picantecooking.com

Від такого м’яса неможливо відірватися

Якщо ви жити не можете без ніжного соковитого м’яса, тоді саме час скуштувати нову страву. Пропонуємо сьогодні приготувати телятину із овочами.

Це чудова страва в сезон овочів — м’ясо готується разом із перцем, помідорами, зеленню та приправами. В результаті виходить дуже смачне м’ясо, яке можна подавати й до сімейного обіду, і до святкового столу. Рецепт "Телеграф" знайшов у журналі "Люблю готувати".

Як приготувати телятину з овочами

Інгредієнти:

  • 1 кг м’якоті м’яса;
  • 1 склянка бульйону;
  • 2 головки цибулі;
  • 1 кг солодкого перцю;
  • 4 помідори;
  • 150 г вершкового масла;
  • 2 ст. л. рубаної зелені петрушки;
  • 2 ст. л. 3% оцту;
  • часник, зелень, червоний мелений перець і сіль до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Телятину миємо, нарізаємо невеликими шматочками та обсмажуємо на сковороді з 2 ст. л. вершкового масла.
  2. До м’яса додаємо бульйон, червоний мелений перець і тушкуємо на слабкому вогні під кришкою до випаровування рідини.
  3. Червоний перець чистимо, миємо та нарізаємо шматочками. Обсмажуємо із нарізаною півкільцями цибулею на сковороді з 2 ст. л. вершкового масла.
  4. Перець разом із цибулею та нарізаними півкільцями помідорами відправляємо у сковороду з м’ясом. Додаємо оцет, подрібнений часник, рубану зелень. Солимо на смак і тушкуємо під кришкою близько 5-7 хвилин.
Телятина з овочами
Фото: Телеграф

Готове м’ясо посипаємо зеленню. Подаємо з улюбленим салатом.