Є перець та помідори – приготуйте їх з телятиною: рецепт стане у нагоді навіть до свята (фото)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Від такого м’яса неможливо відірватися
Якщо ви жити не можете без ніжного соковитого м’яса, тоді саме час скуштувати нову страву. Пропонуємо сьогодні приготувати телятину із овочами.
Це чудова страва в сезон овочів — м’ясо готується разом із перцем, помідорами, зеленню та приправами. В результаті виходить дуже смачне м’ясо, яке можна подавати й до сімейного обіду, і до святкового столу. Рецепт "Телеграф" знайшов у журналі "Люблю готувати".
Як приготувати телятину з овочами
Інгредієнти:
- 1 кг м’якоті м’яса;
- 1 склянка бульйону;
- 2 головки цибулі;
- 1 кг солодкого перцю;
- 4 помідори;
- 150 г вершкового масла;
- 2 ст. л. рубаної зелені петрушки;
- 2 ст. л. 3% оцту;
- часник, зелень, червоний мелений перець і сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Телятину миємо, нарізаємо невеликими шматочками та обсмажуємо на сковороді з 2 ст. л. вершкового масла.
- До м’яса додаємо бульйон, червоний мелений перець і тушкуємо на слабкому вогні під кришкою до випаровування рідини.
- Червоний перець чистимо, миємо та нарізаємо шматочками. Обсмажуємо із нарізаною півкільцями цибулею на сковороді з 2 ст. л. вершкового масла.
- Перець разом із цибулею та нарізаними півкільцями помідорами відправляємо у сковороду з м’ясом. Додаємо оцет, подрібнений часник, рубану зелень. Солимо на смак і тушкуємо під кришкою близько 5-7 хвилин.
Готове м’ясо посипаємо зеленню. Подаємо з улюбленим салатом.