Неймовірне поєднання смаків: від цієї випічки близькі будуть у захваті

Читать на русском
Автор
Така випічка сподобається близьким
Така випічка сподобається близьким. Фото instagram.com

Десерт виходить ніжним та смачним

Кисломолочний сир є базовим продуктом у кошику чи не кожної господині. З нього роблять сирники, печуть запіканки або вживають як самостійну страву.

Сьогодні ми хочемо запропонувати рецепт ефектного десерту, де сир є одним із основних складових. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mil_alexx".

Як приготувати десерт "Пухова перина"

Інгредієнти на шоколадний бісквіт:

  • яйця – 4 шт.;
  • цукор – 150 г;
  • борошно – 160 г;
  • какао – 35 г;
  • розпушувач – 2 ч. л.;
  • олія – 100 мл;

Інгредієнти для сирного шару

  • кисломолочний сир – 300 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 40 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром до пишної світлої маси протягом 5-7 хвилин.
  2. Додати олію та збивати ще 1 хвилину.
  3. Додаємо просіяні борошно, розпушувач та какао, ретельно перемішати лопаткою рухами знизу вгору.
  4. Приготувати сирний шар, додавши до сиру цукор, ванільний цукор та яйце.
  5. Перебити блендером до утворення однорідної маси.
  6. До сирної маси додати крохмаль, розмішати вінчиком і перекласти все в кулінарний мішок.
  7. У форму для випікання, застелену пергаментом, вилити шоколадне тісто та розрівняти шар.
  8. Викласти смужки із сирної маси. Під час запікання шоколадний бісквіт виросте, а сирна маса опуститься донизу.
  9. Випікати при 180 градусах протягом 30-35 хв.

Раніше ми писали, як приготувати ресторанний десерт з полуницею без випічки. Готується така страва за лічені хвилини.