Неймовірне поєднання смаків: від цієї випічки близькі будуть у захваті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Десерт виходить ніжним та смачним
Кисломолочний сир є базовим продуктом у кошику чи не кожної господині. З нього роблять сирники, печуть запіканки або вживають як самостійну страву.
Сьогодні ми хочемо запропонувати рецепт ефектного десерту, де сир є одним із основних складових. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "mil_alexx".
Як приготувати десерт "Пухова перина"
Інгредієнти на шоколадний бісквіт:
- яйця – 4 шт.;
- цукор – 150 г;
- борошно – 160 г;
- какао – 35 г;
- розпушувач – 2 ч. л.;
- олія – 100 мл;
Інгредієнти для сирного шару
- кисломолочний сир – 300 г;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 40 г;
- ванільний цукор – 10 г;
- кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Яйця збити з цукром до пишної світлої маси протягом 5-7 хвилин.
- Додати олію та збивати ще 1 хвилину.
- Додаємо просіяні борошно, розпушувач та какао, ретельно перемішати лопаткою рухами знизу вгору.
- Приготувати сирний шар, додавши до сиру цукор, ванільний цукор та яйце.
- Перебити блендером до утворення однорідної маси.
- До сирної маси додати крохмаль, розмішати вінчиком і перекласти все в кулінарний мішок.
- У форму для випікання, застелену пергаментом, вилити шоколадне тісто та розрівняти шар.
- Викласти смужки із сирної маси. Під час запікання шоколадний бісквіт виросте, а сирна маса опуститься донизу.
- Випікати при 180 градусах протягом 30-35 хв.
Раніше ми писали, як приготувати ресторанний десерт з полуницею без випічки. Готується така страва за лічені хвилини.