Смажена картопля стане несмачним місивом: три помилки, які її псують

Читать на русском
Автор
Тонкощі приготування смачної смаженої картоплі
Тонкощі приготування смачної смаженої картоплі. Фото recept.ua

Як не зіпсувати страву

Ми розповідали, як приготувати гречку так, щоб вона була значно смачнішою. Тепер ділимось тонкощами і секретами приготування ідеальної смаженої картоплі.

Це проста, але улюблена багатьма страва. Однак, іноді вона може не вийти такою смачною, як очікується. Є певні найчастіші помилки, які до цього призводять. Розповідаємо про них разом із Pixelinform.

Неправильна обробка картоплі

Не вимочуйте картоплю перед смаженням: це допоможе їй зберегти форму та не розвалюватися. Також не варто сушити картоплю після вимочування: зайва волога може призвести до розбризкування олії під час смаження.

Неправильна температура та олія

Не кладіть картоплю на холодну сковороду: вона повинна бути добре розігріта. Не економте на олії: картопля повинна бути повністю покрита олією. Не використовуйте занадто багато олії: це може зробити картоплю жирною та несмачною.

Неправильне соління та додавання спецій

Не соліть картоплю на початку приготування: це призведе до того, що вона втратить форму. Соліть і додавайте спеції за декілька хвилин до готовності: так вони збережуть свій смак та аромат.

Пам'ятайте про ці прості правила, і ваша смажена картопля завжди буде ідеальною. Також ми розповідали, які помилки псують смак червоного борщу.