Смажена картопля стане несмачним місивом: три помилки, які її псують
- Автор
- Дата публікації
- Автор
![Тонкощі приготування смачної смаженої картоплі](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/f/ed/02c6b236-a33b48d3f22d2ee22d2bd4f5f90b1edf.jpg?v=0000_1)
Як не зіпсувати страву
Ми розповідали, як приготувати гречку так, щоб вона була значно смачнішою. Тепер ділимось тонкощами і секретами приготування ідеальної смаженої картоплі.
Це проста, але улюблена багатьма страва. Однак, іноді вона може не вийти такою смачною, як очікується. Є певні найчастіші помилки, які до цього призводять. Розповідаємо про них разом із Pixelinform.
Неправильна обробка картоплі
Не вимочуйте картоплю перед смаженням: це допоможе їй зберегти форму та не розвалюватися. Також не варто сушити картоплю після вимочування: зайва волога може призвести до розбризкування олії під час смаження.
Неправильна температура та олія
Не кладіть картоплю на холодну сковороду: вона повинна бути добре розігріта. Не економте на олії: картопля повинна бути повністю покрита олією. Не використовуйте занадто багато олії: це може зробити картоплю жирною та несмачною.
Неправильне соління та додавання спецій
Не соліть картоплю на початку приготування: це призведе до того, що вона втратить форму. Соліть і додавайте спеції за декілька хвилин до готовності: так вони збережуть свій смак та аромат.
Пам'ятайте про ці прості правила, і ваша смажена картопля завжди буде ідеальною. Також ми розповідали, які помилки псують смак червоного борщу.