Так ви кавун ще не їли: приготуйте з нього сендвіч з бринзою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 886
Смачний та корисний перекус
Кавун є однією з найсмачніших літніх ягід, які, як правило, їдять просто так. Однак інколи з кавуна можна приготувати смачне морозиво чи десерт.
Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної страви з кавуном, яка точно сподобається любителям експериментів. Йдеться про сендвіч з кавуном та бринзою, рецепт якого опублікували на Instagram-сторінці "yummy.lera".
Як приготувати сендвіч з кавуном та бринзою
Так, цю страву можна приготувати, як у вигляді сендвіча, так і у вигляді канапе.
Інгредієнти:
- кавун;
- бринза;
- рукола;
- бальзамічний соус;
Спосіб приготування:
- Вирізати два шматки кавуна потрібної форми.
- Нарізати бринзу потрібної форми.
- На кавун покласти руколу.
- Зверху покласти бринзу та знову шар руколи.
- Полити зверху бальзамічним соусом та накрити зверху ще однією скибочкою кавуна.
Раніше ми писали, як зробити кавун смачнішим без зайвих калорій. Незвичайні інгредієнти покращать смак ягоди.