Так ви кавун ще не їли: приготуйте з нього сендвіч з бринзою

Читати російською
Автор

Смачний та корисний перекус

Кавун є однією з найсмачніших літніх ягід, які, як правило, їдять просто так. Однак інколи з кавуна можна приготувати смачне морозиво чи десерт.

Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом смачної страви з кавуном, яка точно сподобається любителям експериментів. Йдеться про сендвіч з кавуном та бринзою, рецепт якого опублікували на Instagram-сторінці "yummy.lera".

Як приготувати сендвіч з кавуном та бринзою

Так, цю страву можна приготувати, як у вигляді сендвіча, так і у вигляді канапе.

Інгредієнти:

  • кавун;
  • бринза;
  • рукола;
  • бальзамічний соус;

Спосіб приготування:

  1. Вирізати два шматки кавуна потрібної форми.
  2. Нарізати бринзу потрібної форми.
  3. На кавун покласти руколу.
  4. Зверху покласти бринзу та знову шар руколи.
  5. Полити зверху бальзамічним соусом та накрити зверху ще однією скибочкою кавуна.

Раніше ми писали, як зробити кавун смачнішим без зайвих калорій. Незвичайні інгредієнти покращать смак ягоди.