Замініть лише один інгредієнт — і вінегрет стане втричі смачнішим: бюджетний і напрочуд вдалий рецепт

Читать на русском
Автор
100247
Страва повністю змінює свій смак Новина оновлена 09 грудня 2023, 17:28
Страва повністю змінює свій смак. Фото zira.uz

Виходить дуже смачний та ситний салат

Ми розповідали, як приготувати цікавий шведський салат з оселедцем. Тепер ділимось порадами, що зробити зі звичайнісіньким вінегретом, або він заграв новими барвами.

На порталі "Школа Життя" радять замінити у класичній рецептурі лише один інгредієнт. Смак дуже сильно змінюється.

Інгредієнти:

  • буряк — 1-2 шт
  • картопля — 1-2 шт
  • морква — 1-2 шт
  • кукурудза – 100 г
  • цибуля – 1/2 шт
  • квашена капуста, зелень – за бажанням
  • олія соняшникова для заправки

Спосіб приготування:

  1. Варимо або запікаємо в духовці овочі: буряк, картоплю та моркву. Зварити їх простіше, але стане значно смачніше, якщо саме запекти їх у фользі.
  2. Як тільки овочі охолонуть – чистимо їх від шкірки та нарізаємо кубиками. Далі додаємо трохи цибулі (за бажанням перед цим її можна замаринувати з оцтом).
  3. Квашену капусту перерізаємо, щоб не було великих шматочків. Теж додаємо.
  4. За бажанням кришимо до салату трохи зелені. Головний інгредієнт цієї варіації страви — консервована кукурудза. Саме її варто додати замість звичного зеленого горошку.

Залишилось салат підсолити, заправити олією та подати до столу. Смак виходить дуже свіжий. Також ми розповідали, як приготувати на щодень яскравий салат з червоної капусти.