Такий "Різдвяний вінок" миттю з’їдять до останнього шматочка

Читать на русском
Автор
1084
Салат здивує не лише смаком, а й зовнішнім виглядом
Салат здивує не лише смаком, а й зовнішнім виглядом. Фото shuba.life

Близькі та гості просто ахнуть, побачивши цю страву

Незабаром Різдво та кожен кулінар потихеньку збирає рецепти найрізноманітніших страв, щоб здивувати близьких та друзів. Саме з цієї причини пропонуємо приготувати незвичайний салат "Різдвяний вінок".

Ця соковита святкова страва за рецептом "Главреда" сподобається кожному, хто її спробує. Цю неймовірну красу та гармонію смаку оцінять абсолютно все.

Як приготувати салат "Різдвяний вінок" з куркою

Інгредієнти:

  • куряче філе — 350 г;
  • твердий сир — 150 г;
  • курячі яйця — 4 шт.;
  • мариновані огірки — 2-3 шт.;
  • картопля — 3-4 шт.;
  • помідори чері — 2-3 шт.;
  • майонез – для змащування;
  • свіжий кріп -1 пучок.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо в підсоленій воді, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. У центр великої тарілки ставимо півлітрову банку, довкола викладаємо картоплю і змащуємо майонезом.
  2. Відварюємо куряче філе, нарізаємо кубиками. Викладаємо м’ясо на картоплю, за бажанням посипаємо чорним перцем і наносимо шар майонезу.
  3. Мариновані огірки нарізаємо дрібними кубиками, прибираємо зайву вологу, викладаємо на м’ясо і змащуємо майонезом.
  4. Яйця відварюємо круто, натираємо на великій тертці, викладаємо на огірки, наносимо шар майонезу.
  5. Сир натираємо на дрібній тертці, викладаємо на яйця, зверху прикрашаємо свіжими гілочками кропу, нарізаними навпіл чері. Прибираємо банку та відправляємо салат у холодильник настоятися на 2-3 години.

До святкового столу можна приготувати єврейську закуску за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і не пошкодуєте.