Приготуєте салат — і можна більше нічого не подавати: він замінить вам усі обіди та вечері

Читать на русском
Автор
10620
Дуже смачний та ситний салат Новина оновлена 21 квітня 2024, 19:05
Дуже смачний та ситний салат. Фото focus.ua

Близькі оближуть усі тарілки

Важко уявити наш стіл без різноманітних салатів. Вони доречні і під час сімейних посиденьок, і під час свята.

Разом з "Коліжанкою" поділимося дуже простим у приготуванні, але ситним салатом із шинкою та грибами. Приготуйте його — і до обіду чи вечері нічого більше не знадобитися, адже близькі наїдуться лише салатом. Перевіримо?

Як приготувати салат з шинкою та грибами

Інгредієнти:

  • шинка – 200 г;
  • помідори – 300 г;
  • курячі яйця – 3 шт.;
  • печериці – 300 г;
  • майонез, перець чорний мелений, сіль — до свого смаку;
  • олія – для смаження;
  • зелень — для прикраси.

Процес приготування:

  1. Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо ножем. Обсмажуємо їх до прозорості на розігрітій сковороді з рослинною олією.
  2. Миємо і сушимо печериці, нарізаємо їх невеликими шматочками та відправляємо до цибулі. Солимо, перчимо і смажимо до випаровування рідини. Даємо охолонути.
  3. Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на середній тертці.
  4. Невеликими кубиками нарізаємо помідори та шинку.
  5. У миску викладаємо шинку, обсмажені гриби з цибулею, помідори та яйця. Солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і прикрашаємо зеленню.

Готовий салат можна подавати з улюбленим гарніром. Вийде дуже смачно.