Приготуєте салат — і можна більше нічого не подавати: він замінить вам усі обіди та вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10620
Близькі оближуть усі тарілки
Важко уявити наш стіл без різноманітних салатів. Вони доречні і під час сімейних посиденьок, і під час свята.
Разом з "Коліжанкою" поділимося дуже простим у приготуванні, але ситним салатом із шинкою та грибами. Приготуйте його — і до обіду чи вечері нічого більше не знадобитися, адже близькі наїдуться лише салатом. Перевіримо?
Як приготувати салат з шинкою та грибами
Інгредієнти:
- шинка – 200 г;
- помідори – 300 г;
- курячі яйця – 3 шт.;
- печериці – 300 г;
- майонез, перець чорний мелений, сіль — до свого смаку;
- олія – для смаження;
- зелень — для прикраси.
Процес приготування:
- Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, дрібно ріжемо ножем. Обсмажуємо їх до прозорості на розігрітій сковороді з рослинною олією.
- Миємо і сушимо печериці, нарізаємо їх невеликими шматочками та відправляємо до цибулі. Солимо, перчимо і смажимо до випаровування рідини. Даємо охолонути.
- Яйця варимо круто, даємо охолонути, чистимо і натираємо на середній тертці.
- Невеликими кубиками нарізаємо помідори та шинку.
- У миску викладаємо шинку, обсмажені гриби з цибулею, помідори та яйця. Солимо і перчимо на смак, заправляємо майонезом і прикрашаємо зеленню.
Готовий салат можна подавати з улюбленим гарніром. Вийде дуже смачно.