Швидкі пиріжки "Хвилинка": навіть тісто замішувати не доведеться
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 734
Ви будете отримувати задоволення від готування та від їжі
На сніданок у нас найбільше вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був смачним, швидким у приготуванні та ситним. Тому варіант із лавашем – ідеальний.
Сьогодні ми разом з "Бабусиними рецептами" приготуємо з лаваша приголомшливі ліниві пиріжки "Хвилинка". Це найшвидший спосіб нагодувати сім’ю з самого ранку. До того ж пиріжки можна брати з собою як перекус.
Як приготувати ліниві пиріжки "Хвилина"
Інгредієнти:
- лаваш – 1 шт.
Для начинки:
- капуста – 700 г;
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль — 1/3 ч.л.;
- лимонна кислота — ⅓ ч.л.;
- соняшникова олія – 4 ст.л.
Для кляру:
- мінеральна вода – 250 мл;
- яйця – 2 шт.;
- борошно — 140 г;
- крохмаль – 3 ст.л.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- сіль — ½ ч.л.
Спосіб приготування:
- Нарізаємо чверть кільцями цибулю та натираємо моркву. Обсмажуємо овочі на розігрітій сковороді з олією, додаємо дрібно нарізану капусту і тушкуємо протягом 7 хвилин під кришкою.
- Через вказаний час солимо овочі, додаємо лимонну кислоту та перемішуємо.
- В окремому посуді змішуємо мінеральну воду з курячими яйцями, борошном, крохмалем, розпушувачем та сіллю. Замішуємо густий кляр.
- Приготовлену начинку рівномірно розподіляємо по лавашу, згортаємо в рулет. Нарізаємо його невеликими шматочками та обвалюємо в клярі.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо рулетики та обсмажуємо їх з обох боків до золотистого кольору.
Подаємо пиріжки з улюбленим напоєм. Смачного.