Перестаньте готувати з оселедця тільки "Шубу": з цією рибкою виходить чудова закуска
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2355
Вона буде доречна і до свята, і до сімейного обіду чи вечері.
У новорічну ніч хочеться побалувати близьких та друзів незвичайними стравами. Якщо ж вам набридла звичайна "Шуба", пропонуємо приготувати незвичайну закуску з оселедця та буряка.
Про таку незвичайну страву нам розповідають "Бабусині рецепти". Як тільки ви подасте її на стіл, всі відразу розпитуватимуть, як готувати таку закуску. Спробуємо?
Як приготувати закуску з оселедця та буряка
Інгредієнти:
- 250 г вареного буряка;
- 3 варені яйця;
- 1 ст. л. оливкової олії;
- 80 г борошна;
- 1 ч. л. тертої солі;
- підлогу чайної ложки цукру.
Інгредієнти для начинки:
- 200 г філе оселедця;
- 300 г вершкового сиру;
- 3 середніх маринованих огірків;
- половина пучка кропу.
Спосіб приготування:
- Варений буряк натираємо на дрібну тертку
- Варені яйця чистимо, відокремлюємо жовтки від білків.
- Підготовлені буряки змішуємо з жовтками, сіллю, маслом, додаємо борошно і ретельно перемішуємо.
- Яєчні білки збиваємо в піну. До них додаємо цукор і продовжуємо перемішувати в піну. Поступово вводимо піну в бурякову суміш, обережно і акуратно перемішуючи лопаткою.
- Деко застилаємо папером для випічки й перекладаємо тісто. Відправляємо форму в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
- Для начинки змішуємо вершковий сир із дрібно нарізаним кропом та дрібно натертими огірками.
- Викладаємо начинку на підготовлений корд, зверху викладаємо нарізане шматочками філе оселедця. Все згортаємо, загортаємо рулет у папір для випічки та прибираємо в холодильник на годину.
Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко очистити оселедець. Приготування їжі стане набагато простішим.