Цей смак поверне вас у дитинство: рецепт улюбленого полуничного суфле із доступних інгредієнтів (відео)

Читать на русском
Автор
5538
Такий полуничний десерт полюблять і дорослі, і діти Новина оновлена 15 березня 2024, 16:32
Такий полуничний десерт полюблять і дорослі, і діти. Фото Freepik

Вам знадобиться кілька простих інгредієнтів та трохи часу

Знайомий усім смак із дитинства — полуничне суфле — можна легко приготувати вдома. Для цього вам знадобиться кілька простих та доступних інгредієнтів і зовсім небагато часу. "Телеграф" вже розповідав рецепт найсмачнішого віденського печива, а сьогодні ділиться, як приготувати улюблене з дитинства полуничне суфле.

Цей ягідний десерт за рецептом із блогу "Смачні рецепти на кожен день" можна легко повторити вдома. Чудова ідея зробити це разом з дітьми, а потім поласувати всією родиною.

Як приготувати суфле

Інгредієнти

заморожена полуниця – 300 г,

цукор – за смаком,

йогурт питний (без добавок) – 300 г,

листовий желатин – 8 г,

вода – 50 мл.

Спосіб приготування

Спочатку потрібно залити желатин водою та залишити на 5-7 хвилин. Потім треба розтопити його повністю на водяній бані та залишити остигати.

Збийте розморожену полуницю з цукром, додайте йогурт і збивайте, доки не утворяться стійкі бульбашки на поверхні.

Продовжуючи збивати міксером або блендером, поступово влийте в цю масу желатин і збивайте кілька хвилин до однорідності.

Суфле майже готове. Потрібно розлити його в креманки або будь-який звичний посуд і відправити на кілька годин або на ніч в холодильник. Коли воно застигне, то буде готове до вживання.

Смачного!

Раніше "Телеграф" розповідав, як нагодувати всю сім’ю кількома курячими грудками. Це рецепт під силу всім, навіть новачкам.