Цей смак поверне вас у дитинство: рецепт улюбленого полуничного суфле із доступних інгредієнтів (відео)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 5538
![Такий полуничний десерт полюблять і дорослі, і діти](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/96/1c81af65-02f0aa74b7a6844c7ca8043e518bd96c.jpg?v=5340_1)
Вам знадобиться кілька простих інгредієнтів та трохи часу
Знайомий усім смак із дитинства — полуничне суфле — можна легко приготувати вдома. Для цього вам знадобиться кілька простих та доступних інгредієнтів і зовсім небагато часу. "Телеграф" вже розповідав рецепт найсмачнішого віденського печива, а сьогодні ділиться, як приготувати улюблене з дитинства полуничне суфле.
Цей ягідний десерт за рецептом із блогу "Смачні рецепти на кожен день" можна легко повторити вдома. Чудова ідея зробити це разом з дітьми, а потім поласувати всією родиною.
Як приготувати суфле
Інгредієнти
заморожена полуниця – 300 г,
цукор – за смаком,
йогурт питний (без добавок) – 300 г,
листовий желатин – 8 г,
вода – 50 мл.
Спосіб приготування
Спочатку потрібно залити желатин водою та залишити на 5-7 хвилин. Потім треба розтопити його повністю на водяній бані та залишити остигати.
Збийте розморожену полуницю з цукром, додайте йогурт і збивайте, доки не утворяться стійкі бульбашки на поверхні.
Продовжуючи збивати міксером або блендером, поступово влийте в цю масу желатин і збивайте кілька хвилин до однорідності.
Суфле майже готове. Потрібно розлити його в креманки або будь-який звичний посуд і відправити на кілька годин або на ніч в холодильник. Коли воно застигне, то буде готове до вживання.
Смачного!
Раніше "Телеграф" розповідав, як нагодувати всю сім’ю кількома курячими грудками. Це рецепт під силу всім, навіть новачкам.