Один інгредієнт - і вінегрет стане вашою улюбленою стравою: що треба додати

Читать на русском
Автор
9283
Цей вінегрет неймовірно ніжний на смак
Цей вінегрет неймовірно ніжний на смак. Фото klopotenko.com

Всі запитуватимуть у вас цей рецепт

Існує багато рецептів вінегрету, які інтерпретували під сучасний лад, наприклад, з горіхами та авокадо. Якщо готувати його не з варених, а з запечених овочів і додати один секретний інгредієнт, смак буде набагато кращим.

Моркву, буряк і картоплю варто загорнути у фольгу, зробивши проколи в кількох місцях і запекти. Цим неймовірно смачним рецептом поділився український кулінар Євген Клопотенко.

Як приготувати смачний вінегрет

Євген Клопотенко рекомендує додати до салату козячий сир. Він зробить смак неймовірно ніжним. Його також можна замінити бринзою.

Інгредієнти

  • Буряки (невеликі) — 2 шт;
  • Морква (невелика) — 2 шт;
  • Солоні огірки — 2 шт;
  • Червона цибуля — половина цибулини;
  • М’який козячий сир — 100 г;
  • Картопля — 2-3 шт;
  • Рослинна олія — 3-4 ст. л.;
  • Петрушка — 2-4 гілочки;
  • Сіль та перець за смаком.

Покроковий рецепт вінегрету

  1. Буряк, моркву та картоплю запікаємо у фользі при температурі 180 градусів. Не забудьте зробити проколи.
  2. Після охолодження овочів, нарізаємо їх на великі кубики. Важливо, щоб їх розмір був однаковим — тоді смак салату буде збалансованим.
  3. Огірки нарізаємо кубиками, а цибулю — півкільцями. Кільця повинні бути тонкими.
  4. Інгредієнти змішуємо в мисці, додаємо олію, сіль та перець. Ставимо у холодильник на пів години, щоб салат настоявся.
  5. За 30 хвилин дістаємо вінегрет з холодильника і додаємо козячий сир, нарізавши його кубиками.
  6. Притрушуємо петрушкою і перемішуємо. Вінегрет готовий.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачний салат з грибами. Ця страва першою зникне зі столу.