П’ять хвилин - і страва на столі: як приготувати "лінивий" крабовий салат
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 13491
Цей салат захочеться готувати щодня
Крабовий салат — улюблена страва багатьох. Однак готувати його не всі люблять. Раніше ми розповідали, як приготувати пісний салат з пекінської капусти, а тепер ділимося рецептом лінивого крабового салатика.
Приготувати його можна за кілька хвилин. особливо, якщо відварити яйця зарання. Рецептом поділилися на порталі "Господинька".
Як приготувати лінивий крабовий салат
Інгредієнти:
- Крабові палички — 200 г;
- Яйця — 2 шт;
- Сир твердий — 100 г;
- Майонез — на свій смак;
- Сіль, перець — на свій смак;
- Зелена цибуля.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо накруто. Кладемо їх у холодну воду для охолодження.
- Знімаємо плівку з крабових паличок. Нарізаємо їх кружальцями і перекладаємо у миску.
- Тремо сир і додаємо до паличок. Нарізаємо яйця кубиками і також перекладаємо в тарілку.
- Нарізаємо зелену цибулю. Додаємо її в миску. Заправляємо салат майонезом, сіллю та перцем і ретельно перемішуємо.
Подаємо цей салат у глибокій тарілці. Їсти його можна з хлібом або крекерами. Щоб було швидше, відварюємо яйця заздалегідь.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати смачний салат з чотирьох інгредієнтів. Ми поділилися простим рецептом.