Рецепт — мрія кулінара: із цим гарніром гості забудуть про інші страви на святковому столі

Читать на русском
Автор
9285
Відмінно і до свята, і до сімейної вечері
Відмінно і до свята, і до сімейної вечері. Фото ukr.media

Такої картоплі ви ще не куштували

Навіть великодній стіл не обходиться без гарнірів. Якщо вам не хочеться подавати звичайне картопляне пюре, пропонуємо незвичайний гарнір

У журналі "Поліна" Телеграф знайшов фантастичний рецепт запеченої картоплі з шинкою та зеленню. Прості продукти, трохи часу — і на великодньому столі приголомшлива картопля. Перевіримо?

Як приготувати запечену картоплю з шинкою та зеленню

Інгредієнти:

  • картопля — 10 шт.;
  • куряче філе — 100 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • шинка — 100 г;
  • свіжа зелень, сіль, перець — за смаком;
  • майонез (сметана).

Спосіб приготування:

  1. Картоплю ретельно миємо та відварюємо протягом 10 хвилин.
  2. Далі кожну картоплину загортаємо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Після цього знімаємо і видаляємо серцевину.
  3. У підсоленій воді відварюємо до готовності куряче м’ясо. Даємо охолонути і нарізаємо дрібними шматочками.
  4. Підготовлене м’ясо змішуємо з твердим натертим сиром і заправляємо майонезом або сметаною, за бажанням додаємо подрібнену зелень.
  5. Начинку викладаємо в картопляні човники і запікаємо в духовці кілька хвилин.

Подаємо картопляні човники з улюбленим салатом. Вийде неможливо смачно.