Один секретний інгредієнт перетворить пюре на розкішний гарнір: смачний лайфхак
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 792
Одна проста спеція, яка змінить все
Ми ділились лайфхаком для правильного зберігання круп. Картопляне пюре — це універсальний гарнір, який подобається всім. Але як зробити його ще смачнішим?
Більшість людей вважають, що для цього потрібно лише додати більше молока та вершкового масла. Однак є й інші, цікавіші способи покращити смак пюре. Про один із них розповідаємо разом із Pixelinform.
Простий секрет смаку
Секрет полягає у додаванні чебрецю. Додайте лише дві гілочки чебрецю в молоко, яке ви розігріваєте перед додаванням до розім'ятої картоплі. Завдяки цьому пюре стане неймовірно ароматним та матиме насичений, приємний смак.
Ця спеція чудово поєднується з картоплею. Чебрець надає пюре приємного аромату та глибини смаку. Він підкреслює натуральний смак картоплі, не перебиваючи його.
Як використовувати чебрець
- Додайте 2-3 гілочки свіжого чебрецю в каструлю з молоком. Доведіть молоко до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте чебрець протягом 5 хвилин.
- Видаліть чебрець з молока перед додаванням його до картоплі. Приготуйте пюре за вашим улюбленим рецептом.
Спробуйте цей простий трюк, і ви будете здивовані, наскільки смачнішим стане ваше картопляне пюре. Також ми розповідали, як без проблем підготувати листя на голубці.