Один секретний інгредієнт перетворить пюре на розкішний гарнір: смачний лайфхак

Читать на русском
Автор
792
Секрет ідеального картопляного пюре
Секрет ідеального картопляного пюре. Фото Freepik

Одна проста спеція, яка змінить все

Ми ділились лайфхаком для правильного зберігання круп. Картопляне пюре — це універсальний гарнір, який подобається всім. Але як зробити його ще смачнішим?

Більшість людей вважають, що для цього потрібно лише додати більше молока та вершкового масла. Однак є й інші, цікавіші способи покращити смак пюре. Про один із них розповідаємо разом із Pixelinform.

Простий секрет смаку

Секрет полягає у додаванні чебрецю. Додайте лише дві гілочки чебрецю в молоко, яке ви розігріваєте перед додаванням до розім'ятої картоплі. Завдяки цьому пюре стане неймовірно ароматним та матиме насичений, приємний смак.

Ця спеція чудово поєднується з картоплею. Чебрець надає пюре приємного аромату та глибини смаку. Він підкреслює натуральний смак картоплі, не перебиваючи його.

Як використовувати чебрець

  1. Додайте 2-3 гілочки свіжого чебрецю в каструлю з молоком. Доведіть молоко до кипіння, потім зменшіть вогонь і тушкуйте чебрець протягом 5 хвилин.
  2. Видаліть чебрець з молока перед додаванням його до картоплі. Приготуйте пюре за вашим улюбленим рецептом.

Спробуйте цей простий трюк, і ви будете здивовані, наскільки смачнішим стане ваше картопляне пюре. Також ми розповідали, як без проблем підготувати листя на голубці.