На святковий стіл чи доповнення до вечері: чим нафарширувати яйця

Читать на русском
Автор
Чудова на вигляд і смак закуска буквально з декількох інгредієнтів
Чудова на вигляд і смак закуска буквально з декількох інгредієнтів. Фото lifehacker.ru

Подавайте її на свято або готуйте у будні

Яйця є базовим продуктом у кошику чи не кожної господині. Їх можна посмажити на сніданок, зробити пухкий омлет чи додати до випічки.

Окрім цього, яйця можуть стати окрасою святкового столу чи чудовим доповненням до вечері. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом яєць, фаршированих рибою та авокадо, який опублікували на Instagram-сторінці "polli_cooking".

Як приготувати яйця, фаршировані рибою та авокадо

Інгредієнти:

  • відварені яйця;
  • авокадо;
  • 150 г. червоної риби;
  • фіолетова цибуля;
  • 2 ст. л. соусу "Тартар";
  • 1 ч. л. гірчиці;

Спосіб приготування:

  1. Яйця відварити вкруту – на це вам знадобиться близько 7-10 хвилин після закипання води.
  2. Викласти яйця у холодну воду, залишити на 10 хвилин, почистити та розрізати навпіл.
  3. Цибулю дрібно нарізати.
  4. Рибу дрібно нарізати.
  5. Змішати цибулю, риба, розім'яти виделкою авокадо та жовток, заправити соусом та гірчицею, перемішати до однорідності.
  6. Начинити цією сумішшю яйця, прикрасити зеленню та подавати до столу.

Раніше ми публікували іще один рецепт фаршированих яєць. Для такого рецепта вам знадобиться незвичайний продукт.