Корисний сніданок: запечені яблука з сирною начинкою
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
15 мин
Приготовление
-
3
порции
Печене яблуко з сиром та родзинками - безпрограшний варіант для сніданку.Підготуйте яблука звечора, а вранці відправте їх до духовки - і корисний сніданок буде готовий вже за 15 хвилин!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
4 шт.
-
200 г
-
1 шт.
-
1 ст. л.
-
1 ст. л.
-
за смаком
-
1 ст. л.
-
за смаком
-
50 г
-
за смаком
Способ приготовления
Яблука потрібно розрізати навпіл видалити ложечкою середину, зробивши з половинок яблука тарілочки.Сир протерти через сито або пропустити на блендері.Змішати з яйцем, цукром, родзинками, горіхами, дрібкою ваніліну або кориці і манкою.Сирним фаршем начинити яблука і покласти на змащену маслом форму для випічки, запекти в духовці.Як і з чим подавати
Подавати такі яблучка можна з вершками, поливши їх шоколадом.
Смачного!