Корисний сніданок: запечені яблука з сирною начинкою

Автор
Корисний сніданок: запечені яблука з сирною начинкою
  • 15 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Печене яблуко з сиром та родзинками - безпрограшний варіант для сніданку.Підготуйте яблука звечора, а вранці відправте їх до духовки - і корисний сніданок буде готовий вже за 15 хвилин!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Яблука потрібно розрізати навпіл видалити ложечкою середину, зробивши з половинок яблука тарілочки.Сир протерти через сито або пропустити на блендері.Змішати з яйцем, цукром, родзинками, горіхами, дрібкою ваніліну або кориці і манкою.Сирним фаршем начинити яблука і покласти на змащену маслом форму для випічки, запекти в духовці.

Як і з чим подавати

Подавати такі яблучка можна з вершками, поливши їх шоколадом.

Смачного!