Грушевий лассі: рецепт освіжаючого напою на йогурті
- Автор
- Дата публикации
- Автор
-
10 мин
Приготовление
-
2
порции
Лассі - традиційний індійський десертний напій, який готують на основі натурального йогурту, додаючи різні фрукти та спеції. Для спекотних деньків - це саме те, що вам потрібно! Освіжайтеся на здоров'я!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
3 шт.
-
100 г.
-
100 г.
-
100 г.
-
для прикраси.
Способ приготовления
Груші розрізаємо навпіл уздовж. Видаляємо серединку - насіння і хвостики. Очищаємо з груш шкірку. Нам потрібно тільки м'якоть фрукта.Розрізаємо груші на шматочки, розміщуємо їх в чашу блендера і пюруємо до однорідної маси.Додаємо вершкове морозиво, а потім наливаємо натуральний йогурт.Все добре перемішуємо за допомогою блендера.Наливаємо холодне молоко і ще раз збиваємо масу блендером.Розливаємо по високих келихах і прикрашаємо зверху меленою корицею.Можна їсти як ложкою, так і пити з товстої трубочки. Найкраще випивати напій відразу, поки не розтануло морозиво.
До речі:
У сам напій також можна класти різні спеції (саме так і готують справжнє лассі - додаючи велику кількість прянощів (кориці і мускатного горіха).