Грушевий лассі: рецепт освіжаючого напою на йогурті

Автор
Грушевий лассі: рецепт освіжаючого напою на йогурті
  • 10 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Лассі - традиційний індійський десертний напій, який готують на основі натурального йогурту, додаючи різні фрукти та спеції. Для спекотних деньків - це саме те, що вам потрібно! Освіжайтеся на здоров'я!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Груші розрізаємо навпіл уздовж. Видаляємо серединку - насіння і хвостики. Очищаємо з груш шкірку. Нам потрібно тільки м'якоть фрукта.Розрізаємо груші на шматочки, розміщуємо їх в чашу блендера і пюруємо до однорідної маси.Додаємо вершкове морозиво, а потім наливаємо натуральний йогурт.Все добре перемішуємо за допомогою блендера.Наливаємо холодне молоко і ще раз збиваємо масу блендером.Розливаємо по високих келихах і прикрашаємо зверху меленою корицею.

Можна їсти як ложкою, так і пити з товстої трубочки. Найкраще випивати напій відразу, поки не розтануло морозиво.

До речі:

У сам напій також можна класти різні спеції (саме так і готують справжнє лассі - додаючи велику кількість прянощів (кориці і мускатного горіха).