Салат з тунцем та овочами - як в ресторані

Автор
2
  • 15 мин

    Приготовление

  • 2

    порции

Ця страва, безсумнівно, корисна, але рецепт підкуповує ще й тим, що вона швидко готується.

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Тунець нарізати кубиками. Тонко нарізати цибулю та помідор. Також подрібнити перці і картоплю.

У каструлі з киплячою підсоленою водою бланшувати цибулю, перці і картоплю (3-4 хвилини). Відкинути на друшляк.

У сковороді нагріти оливкову олію з часточкою часнику.

Коли часник почне рум'янитися, викинути його, додати дрібно порізану петрушку і, постійно помішуючи, готувати на повільному вогні хвилину.

Збільшити вогонь. Додати рибу, підрум'янити з обох сторін. Додати вино і дати алкоголю випаруватися. Зменшити вогонь.

Додати овочі, помідор, посолити, поперчити. Все перемішати і готувати до м'якості картоплі.

Як подавати

Подавайте до столу одразу же. Смачного!