Коли дідусь заходився готувати, на столі завжди з’являлася ця незвичайна закуска

Читать на русском
Автор
21370
Смачний, простий та дуже швидкий рецепт овочевої закуски Новина оновлена 09 грудня 2023, 17:26
Смачний, простий та дуже швидкий рецепт овочевої закуски. Фото shuba.life

Ви приготуєте таку страву за хвилини

Ми не уявляємо наше життя без різноманітних закусок. Ці страви доречні завжди: і до святкового столу, і до сімейних посиденьок.

Сьогодні ми разом із Shuba розповімо про улюблену закуску діда — мариновані овочі. Готується вона неймовірно просто, а результат виходить дивовижним. Гості будуть приходити до вас заради такої смакоти.

Як приготувати мариновану закуску із капусти та перцю

Інгредієнти на 4 порції:

  • капуста білокачанна — 1 кг;
  • перець болгарський червоний — 200 г;
  • морква — 200 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • оцет — 75 мл;
  • цукор — 40 г;
  • сіль — 20 г;
  • гірчиця, насіння — 1/2 ч. л.;
  • лавровий лист — 2 шт.;
  • перець запашний, горошок — 5 шт.

Спосіб приготування:

  1. Всі необхідні овочі миємо, витираємо насухо і нарізаємо будь-яким зручним способом.
  2. В окремій мисці змішуємо оцет, цукор, сіль, гірчицю, лавровий лист і запашний перець.
  3. У миску з підготовленим маринадом додаємо нарізані овочі, ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник на добу.
  4. Через добу перекладаємо закуску в банки та відправляємо у холодильник на зберігання. При подачі збризкуємо олією.

Раніше ми ділилися швидким рецептом маринованої скумбрії. Спробуйте це просто і смачно.