Коли дідусь заходився готувати, на столі завжди з’являлася ця незвичайна закуска
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 21370
Ви приготуєте таку страву за хвилини
Ми не уявляємо наше життя без різноманітних закусок. Ці страви доречні завжди: і до святкового столу, і до сімейних посиденьок.
Сьогодні ми разом із Shuba розповімо про улюблену закуску діда — мариновані овочі. Готується вона неймовірно просто, а результат виходить дивовижним. Гості будуть приходити до вас заради такої смакоти.
Як приготувати мариновану закуску із капусти та перцю
Інгредієнти на 4 порції:
- капуста білокачанна — 1 кг;
- перець болгарський червоний — 200 г;
- морква — 200 г;
- цибуля — 2 шт.;
- оцет — 75 мл;
- цукор — 40 г;
- сіль — 20 г;
- гірчиця, насіння — 1/2 ч. л.;
- лавровий лист — 2 шт.;
- перець запашний, горошок — 5 шт.
Спосіб приготування:
- Всі необхідні овочі миємо, витираємо насухо і нарізаємо будь-яким зручним способом.
- В окремій мисці змішуємо оцет, цукор, сіль, гірчицю, лавровий лист і запашний перець.
- У миску з підготовленим маринадом додаємо нарізані овочі, ретельно перемішуємо і відправляємо в холодильник на добу.
- Через добу перекладаємо закуску в банки та відправляємо у холодильник на зберігання. При подачі збризкуємо олією.
Раніше ми ділилися швидким рецептом маринованої скумбрії. Спробуйте це просто і смачно.