Ці сирнички готуються просто, з’їдаються швидко: фантастичний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10157
Готуватимете тільки так
Золотисті пухкі сирники – один із улюблених багатьма сніданків. Кулінари вигадали безліч варіантів їх приготування: солодкі або солоні з кропом, сирники з маком або геркулесом. Сьогодні ми поділимося ще одним неймовірно смачним та поживним рецептом, який сподобається і дорослим, і дітям.
Смачні сирники з бананами від "Нагорода за рецепти" – це чудовий варіант ситного сімейного сніданку. Спробувавши раз такі сирнички, близькі проситимуть їх і вранці, і щоб узяти із собою до школи чи на роботу для перекушування.
Як приготувати бананові сирники
Інгредієнти:
- сир – 0,5 кг;
- борошно — 100 р.;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – близько 100 г;
- банани – 3 шт.
- розпушувач – 1 ч. л.
- рослинна олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- Сир перетираємо через сито, борошно просіюємо з розпушувачем. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо яйце, сіль, цукор.
- Чистимо банани, подрібнюємо їх та відправляємо у сирне тісто. Ретельно перемішуємо масу до однорідного стану, формуємо з неї сирники та обвалюємо їх у борошні.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією по 4 — 5 хвилин з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Після цього накриваємо сковороду кришкою і тримаємо сирники на вогні ще 3 хвилини.
Якщо ж хочеться здивувати близьких, приготуйте сирники за азіатським рецептом. Такий сніданок здивує вашу родину.