Ці сирнички готуються просто, з’їдаються швидко: фантастичний рецепт

Читать на русском
Автор
10147
Сирники просто розтануть у роті
Сирники просто розтануть у роті. Фото Награда за Рецепты

Готуватимете тільки так

Золотисті пухкі сирники – один із улюблених багатьма сніданків. Кулінари вигадали безліч варіантів їх приготування: солодкі або солоні з кропом, сирники з маком або геркулесом. Сьогодні ми поділимося ще одним неймовірно смачним та поживним рецептом, який сподобається і дорослим, і дітям.

Смачні сирники з бананами від "Нагорода за рецепти" – це чудовий варіант ситного сімейного сніданку. Спробувавши раз такі сирнички, близькі проситимуть їх і вранці, і щоб узяти із собою до школи чи на роботу для перекушування.

Як приготувати бананові сирники

Інгредієнти:

  • сир – 0,5 кг;
  • борошно — 100 р.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – близько 100 г;
  • банани – 3 шт.
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Сир перетираємо через сито, борошно просіюємо з розпушувачем. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо яйце, сіль, цукор.
  2. Чистимо банани, подрібнюємо їх та відправляємо у сирне тісто. Ретельно перемішуємо масу до однорідного стану, формуємо з неї сирники та обвалюємо їх у борошні.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією по 4 — 5 хвилин з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Після цього накриваємо сковороду кришкою і тримаємо сирники на вогні ще 3 хвилини.

Якщо ж хочеться здивувати близьких, приготуйте сирники за азіатським рецептом. Такий сніданок здивує вашу родину.