Коржиками за цим рецептом близькі захочуть снідати, обідати та вечеряти
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3772
Це відмінний варіант для сніданку чи перекушування
Сніданок — найважливіший прийом їжі. З нього ми починаємо свій день і тому хочеться, щоб сніданок був поживним, ситним та швидким у приготуванні.
Саме таку страву і пропонують "Бабусині рецепти". На приготування коржів на кефірі ви витратите 15 хвилин, а насолоджуватися буде вся родина. До того ж їх можна взяти з собою на роботу як перекушування.
Як приготувати коржики на кефірі
Інгредієнти:
- кефір – 200 мл;
- сода — 0,5 ч. л.;
- яйця – 2 шт.;
- сіль — 1 ч. л.;
- соняшникова олія – 1 ст. л.;
- молоко – 200 мл;
- борошно — 200 г;
- зелена цибуля – на свій смак;
- сир — 100 г.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску наливаємо кефір, додаємо соду і перемішуємо все вінчиком. Солимо, вбиваємо яйця, вливаємо олію і знову все ретельно перемішуємо вінчиком.
- В отриману масу вливаємо молоко і додаємо борошно, перемішуємо вінчиком.
- Дрібно нарізаємо зелену цибулю, на великій тертці натираємо сир, відправляємо в тісто, перемішуємо все до однорідного стану.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо трохи тіста і вирівнюємо ложкою.
- Обсмажуємо коржики під кришкою з обох боків по півтори хвилини до золотистої скоринки та подаємо на стіл.
На сніданок для різноманітності можна приготувати трубочки з лаваша за рецептом "Телеграфа". Ця ситна страва точно вам сподобається!