Намазка завжди буде в холодильнику, а рецепт — в закладках: ідеальний паштет з п’яти інгредієнтів

Читать на русском
Автор
1863
Ніжний паштет ви приготуєте легко та просто Новина оновлена 23 січня 2024, 07:01
Ніжний паштет ви приготуєте легко та просто. Фото recepty.znaj.ua

Паштет вийде в сотні разів смачніший за магазинний

Куряча печінка — це корисний і дуже смачний продукт. З неї можна приготувати неймовірну кількість найрізноманітніших страв.

Сьогодні разом зі Smachnonews ми приготуємо з курячої печінки неймовірно ніжний курячий паштет. Готується він просто, а виходить фантастично смачно. Спробуйте приготувати раз – і така намазка завжди буде у вашому холодильнику.

Як приготувати печінковий паштет

Інгредієнти на 10 порцій:

  • 200 г моркви;
  • 200 г цибулі;
  • 700 г курячої печінки;
  • 100 г вершкового масла;
  • 200 мл вершків 10%;
  • сіль, перець до свого смаку;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та моркву чистимо і нарізаємо довільними шматочками. Розігріваємо сковороду з оливковою олією, відправляємо підготовлені овочі та обсмажуємо їх протягом 10 хвилин. Через зазначений час додаємо склянку теплої води та ще трохи тушкуємо.
  2. Курячу печінку миємо, чистимо, також нарізаємо довільними шматочками та обсмажуємо на іншій сковороді до золотистої скоринки. Після цього додаємо вершкове масло, сіль, перець і тушкуємо ще протягом 10 хвилин.
  3. Підготовлену печінку відправляємо до овочів, додаємо вершки та тушкуємо все разом 10 хвилин.
  4. Відправляємо все до блендера, подрібнюємо до однорідного стану і даємо охолонути.

Готовий печінковий паштет намазуємо на шматочок домашнього хліба та насолоджуємось. Смачного.