Намазка завжди буде в холодильнику, а рецепт — в закладках: ідеальний паштет з п’яти інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1863
![Ніжний паштет ви приготуєте легко та просто](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/cf/a2c3077a-ec2f280d4cf57e437f355dc106614cfe.jpg?v=3359_1)
Паштет вийде в сотні разів смачніший за магазинний
Куряча печінка — це корисний і дуже смачний продукт. З неї можна приготувати неймовірну кількість найрізноманітніших страв.
Сьогодні разом зі Smachnonews ми приготуємо з курячої печінки неймовірно ніжний курячий паштет. Готується він просто, а виходить фантастично смачно. Спробуйте приготувати раз – і така намазка завжди буде у вашому холодильнику.
Як приготувати печінковий паштет
Інгредієнти на 10 порцій:
- 200 г моркви;
- 200 г цибулі;
- 700 г курячої печінки;
- 100 г вершкового масла;
- 200 мл вершків 10%;
- сіль, перець до свого смаку;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Цибулю та моркву чистимо і нарізаємо довільними шматочками. Розігріваємо сковороду з оливковою олією, відправляємо підготовлені овочі та обсмажуємо їх протягом 10 хвилин. Через зазначений час додаємо склянку теплої води та ще трохи тушкуємо.
- Курячу печінку миємо, чистимо, також нарізаємо довільними шматочками та обсмажуємо на іншій сковороді до золотистої скоринки. Після цього додаємо вершкове масло, сіль, перець і тушкуємо ще протягом 10 хвилин.
- Підготовлену печінку відправляємо до овочів, додаємо вершки та тушкуємо все разом 10 хвилин.
- Відправляємо все до блендера, подрібнюємо до однорідного стану і даємо охолонути.
Готовий печінковий паштет намазуємо на шматочок домашнього хліба та насолоджуємось. Смачного.