Мінімум інгредієнтів – максимум смаку: швидкий рецепт вершкової грибної карбонари

Читать на русском
Автор
3257
Швидко та дуже смачно
Швидко та дуже смачно. Фото shuba.life

Простий спосіб ситно нагодувати всю родину

Найрізноманітніші пасти — це чудовий варіант для сімейної вечері. Готуються вони швидко, а з’їдаються із задоволенням.

Сьогодні разом із "ТСН" розповімо, як за півгодини з мінімуму інгредієнтів приготувати дуже смачну страву — вершкову грибну карбонару. Вона вийде дуже легкою, з насиченим вершковим смаком та ароматом грибів.

Як приготувати вершкову грибну карбонару.

Інгредієнти:

  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • гриби — 250 г;
  • часник — 4 зубчики;
  • спагеті — 250 г;
  • пармезан — 0,25 склянки;
  • вода від варіння спагеті — 0,5 ст.;
  • яєчний жовток — 2 шт.;
  • петрушка — 2 ст. л.;
  • сіль і перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Пасту відварюємо у підсоленій воді до стану al dente згідно з інструкцією на упаковці. Воду зливаємо, залишаючи півсклянки для соусу.
  2. Тонкими пластинами нарізаємо гриби. Обсмажуємо їх на сковороді з розігрітою оливковою олією до м’якості протягом 3 хвилин. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще хвилину, потім додаємо макарони.
  3. В окремому посуді змішуємо яєчні жовтки та пармезан, відправляємо їх у сковороду разом із чвертю склянки води від пасти. Перемішуємо, додаємо подрібнену петрушку, солимо і приправляємо перцем до смаку.

Подаємо страву з подрібненими пластівцями червоного перцю, сиром пармезан та крапелькою оливкової олії. До страви можна також приготувати улюблений салат.