Мінімум інгредієнтів – максимум смаку: швидкий рецепт вершкової грибної карбонари
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3271
Простий спосіб ситно нагодувати всю родину
Найрізноманітніші пасти — це чудовий варіант для сімейної вечері. Готуються вони швидко, а з’їдаються із задоволенням.
Сьогодні разом із "ТСН" розповімо, як за півгодини з мінімуму інгредієнтів приготувати дуже смачну страву — вершкову грибну карбонару. Вона вийде дуже легкою, з насиченим вершковим смаком та ароматом грибів.
Як приготувати вершкову грибну карбонару.
Інгредієнти:
- оливкова олія — 2 ст. л.;
- гриби — 250 г;
- часник — 4 зубчики;
- спагеті — 250 г;
- пармезан — 0,25 склянки;
- вода від варіння спагеті — 0,5 ст.;
- яєчний жовток — 2 шт.;
- петрушка — 2 ст. л.;
- сіль і перець — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Пасту відварюємо у підсоленій воді до стану al dente згідно з інструкцією на упаковці. Воду зливаємо, залишаючи півсклянки для соусу.
- Тонкими пластинами нарізаємо гриби. Обсмажуємо їх на сковороді з розігрітою оливковою олією до м’якості протягом 3 хвилин. Додаємо подрібнений часник і готуємо ще хвилину, потім додаємо макарони.
- В окремому посуді змішуємо яєчні жовтки та пармезан, відправляємо їх у сковороду разом із чвертю склянки води від пасти. Перемішуємо, додаємо подрібнену петрушку, солимо і приправляємо перцем до смаку.
Подаємо страву з подрібненими пластівцями червоного перцю, сиром пармезан та крапелькою оливкової олії. До страви можна також приготувати улюблений салат.