Сирники розтануть у роті: з приготуванням впорається будь-хто

Читать на русском
Автор
12316
Сирники будуть пишними, смачними та красивими
Сирники будуть пишними, смачними та красивими. Фото shuba.life

Близьких будити не доведеться — вони вдадуться самі

Ароматні, ніжні сирники – один із улюблених нами сніданків. Незважаючи на велику кількість варіантів приготування вони не завжди виходять: то розлізуться, то вийдуть сирими всередині.

Разом із Shuba поділимося перевіреним рецептом сирників. Але вибирайте для нього жирний 9% сир, додавайте мінімум цукру і використовуйте борошно тільки для обвалювання — і ваші сирники проситимуть щоранку. Насолоджуйтесь сніданком разом із фантастичними сирниками за цим рецептом.

Як приготувати ніжні сирники на сніданок

Інгредієнти на 4 порції:

  • сир домашній – 700 г;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • цукор ванільний – 1 ст. л.;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • сіль – 3 р.

Для обвалювання:

  • борошно — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Сир віджимаємо через марлю від зайвої вологи. Солимо, додаємо манку, звичайний та ванільний цукор. Вбиваємо яйця і руками перемішуємо до однорідного стану.
  2. З приготовленого тіста формуємо сирники довільного розміру і кожен обвалюємо в борошні.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо оладки та обсмажуємо їх під кришкою по 2 хвилини з кожного боку.

Подаємо готові сирники зі згущеним молоком або із заварним кремом. Смачного!