Сирники розтануть у роті: з приготуванням впорається будь-хто
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12316
Близьких будити не доведеться — вони вдадуться самі
Ароматні, ніжні сирники – один із улюблених нами сніданків. Незважаючи на велику кількість варіантів приготування вони не завжди виходять: то розлізуться, то вийдуть сирими всередині.
Разом із Shuba поділимося перевіреним рецептом сирників. Але вибирайте для нього жирний 9% сир, додавайте мінімум цукру і використовуйте борошно тільки для обвалювання — і ваші сирники проситимуть щоранку. Насолоджуйтесь сніданком разом із фантастичними сирниками за цим рецептом.
Як приготувати ніжні сирники на сніданок
Інгредієнти на 4 порції:
- сир домашній – 700 г;
- цукор – 2 ст. л.;
- цукор ванільний – 1 ст. л.;
- яйця курячі – 2 шт.;
- сіль – 3 р.
Для обвалювання:
- борошно — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Сир віджимаємо через марлю від зайвої вологи. Солимо, додаємо манку, звичайний та ванільний цукор. Вбиваємо яйця і руками перемішуємо до однорідного стану.
- З приготовленого тіста формуємо сирники довільного розміру і кожен обвалюємо в борошні.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо оладки та обсмажуємо їх під кришкою по 2 хвилини з кожного боку.
Подаємо готові сирники зі згущеним молоком або із заварним кремом. Смачного!