Витратите копійки: цю намазку з буряка будете готувати на кожне застілля

Читать на русском
Автор
3068
Такі бутерброди прикрасять святковий стіл
Такі бутерброди прикрасять святковий стіл. Фото Freepik

Смачна страва з простих продуктів

Якщо ви в пошуках ідеальної закуски на святковий стіл чи просто для обіду, то найкращий рецепт знайдено. Раніше ми розповідали, як приготувати намазку з моркви, оселедця і плавленого сирку, а тепер ділимося копійчаним рецептом закуски з буряка та яєць.

Ця страва ідеальна і для святкового столу, і для швидкого сніданку або ж навіть для вечері. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".

Як приготувати намазку з буряка, яєць та бринзи

Інгредієнти:

  • буряк – 2-3 шт;
  • бринза – 140 г;
  • яйце – 1 шт;
  • часник, зелень, сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Буряк миємо та відварюємо до готовності. На це потрібно приблизно година. Також можна його запекти у фользі.
  2. Відварюємо яйце. Краще, щоб жовток не був рідким. Охолоджуємо його і чистимо.
  3. Буряк та яйце натираємо та тертці або збиваємо за допомогою блендера. Додаємо бринзу і спеції та ретельно перемішуємо.

Зберігати таку намазку найкраще в банці з кришкою у холодильнику. Якщо не полюбляєте бринзу, замість неї підійде вершковий сир. Подавати намазку можна на скибочках хліба та з кропом.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати намазку з копченого сиру. Ми поділилися рецептом ситної страви з простих продуктів.