Витратите копійки: цю намазку з буряка будете готувати на кожне застілля
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3067
Смачна страва з простих продуктів
Якщо ви в пошуках ідеальної закуски на святковий стіл чи просто для обіду, то найкращий рецепт знайдено. Раніше ми розповідали, як приготувати намазку з моркви, оселедця і плавленого сирку, а тепер ділимося копійчаним рецептом закуски з буряка та яєць.
Ця страва ідеальна і для святкового столу, і для швидкого сніданку або ж навіть для вечері. Рецептом поділилися на порталі "1 хвилина".
Як приготувати намазку з буряка, яєць та бринзи
Інгредієнти:
- буряк – 2-3 шт;
- бринза – 140 г;
- яйце – 1 шт;
- часник, зелень, сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Буряк миємо та відварюємо до готовності. На це потрібно приблизно година. Також можна його запекти у фользі.
- Відварюємо яйце. Краще, щоб жовток не був рідким. Охолоджуємо його і чистимо.
- Буряк та яйце натираємо та тертці або збиваємо за допомогою блендера. Додаємо бринзу і спеції та ретельно перемішуємо.
Зберігати таку намазку найкраще в банці з кришкою у холодильнику. Якщо не полюбляєте бринзу, замість неї підійде вершковий сир. Подавати намазку можна на скибочках хліба та з кропом.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати намазку з копченого сиру. Ми поділилися рецептом ситної страви з простих продуктів.